Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

ΖΑΓΟΡΙ-Το Zagoriwood,επιστρέφει στα βουνά της Ηπείρου για 11η χρονιά!

 Aπό τις 24 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου στα Κάτω Πεδινά

Το Zagoriwood καταφέρνει να νικήσει τους περιορισμούς των καιρών και να επιστρέψει στα βουνά της Ηπείρου για 11η χρονιά!
Όπως οι περισσότερες προγραμματισμένες εκδηλώσεις αυτού του χρόνου, το Zagoriwood δεν μπόρεσε να μείνει ανεπηρέαστο από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκλήθηκαν παγκοσμίως από την εμφάνιση του νέου κορονοϊού, Covid-19. Φτάσαμε πολύ κοντά στην...
απόφαση ακύρωσης, όμως οι προσπάθειες –και κυρίως η επιθυμία μας, τελικά απέδωσαν και η φετινή διοργάνωση βρίσκεται στα σκαριά.
Το Zagoriwood 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου στα Κάτω Πεδινά Ζαγορίου. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, πάντοτε σε συνεργασία και συνεννόηση με τους κατοίκους των χωριών. Ξεκινώντας με το βασικό μας εργαστήριο, “Από την Ιδέα ως την Ταινία”, οι 12 μέρες και νύχτες του συμπυκνωμένου φετινού προγράμματος θα γεμίσουν με προβολές στις πλατείες, με πυγολαμπίδες, με κάμερες και νέους κινηματογραφιστές στον καθαρό αέρα των αγαπημένων μας βουνών.
Όπως είναι προφανές, φέτος δεν είναι εφικτό να έχουμε συμμετοχές από το εξωτερικό, τόσο μαθητών όσο και δασκάλων των εργαστηρίων.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τον ιστότοπό μας (www.zagoriwood.gr) και τη σελίδα του Facebook Zagoriwood σχετικά με τις ανακοινώσεις μας για τα Εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν φέτος, για τους συντελεστές και τους κινηματογραφικούς δημιουργούς που θα συμμετάσχουν σε αυτά, όπως και για το τελικό πρόγραμμα των ταινιών που θα δούμε όλοι μαζί κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ηπείρου.
Το σινεμά παίρνει και φέτος τα βουνά!