Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

ΒΑΣΩ ΜΕΓΑ-Η άγνοια και η αλαζονεία είναι τα βασικά χαρακτηριστικα των στελεχών της δημοτικής αρχής

"Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος της παράταξης μας «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Βάσω Μέγα, ανέπτυξε τις απόψεις μας για τον πρωτογενή τομέα και την διαπίστωση για την πλήρη ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής στα θέματα που προέκυψαν λόγω της πρωτοφανούς κρίσης από τον covid-19.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα –όπως τόνισε- η επιδεικτική αγνόηση της ...
συμβουλευτικής-γνωμοδοτικής επιτροπής που συστήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (567/2017) στην οποία συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς για τον πρωτογενή τομέα (Συνεταιρισμοί, Ενώσεις, Νέοι Αγρότες, ΓΕΩΤΕΕ, Πανεπιστήμιο κλπ).
Η επιτροπή αυτή η οποία επί των ημερών μας συνεδρίαζε τακτικά, αποτέλεσε μια σημαντική δεξαμενή διαλόγου και εξειδικευμένων προτάσεων για τα θέματα του αγροτικού τομέα. Φαίνεται όμως ότι η νέα Δημοτική Αρχή δεν χρειάζεται τη γνώμη των ειδικών, διότι όπως σε όλα τα θέματα, ή νομίζει ότι τα στελέχη της είναι παντογνώστες, ή, το πιο πιθανό, η άγνοια και η αλαζονεία είναι τα βασικά χαρακτηριστικα των στελεχών της. Σταματήστε να ακυρώνεται κάθε τι που έχει αναφορά στα πεπραγμένα της δικής μας Δημοτικής Αρχής και προσπαθήστε να συνεχίσετε πάνω σε ότι καλό σας αφήσαμε, για να φανείτε επιτέλους χρήσιμοι για τον τόπο μας".