Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

ΑΔΕΔΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην ΔΟΥ

Καθολική ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων στην ΔΟΥ Ιωαννίνων, στην στάση εργασίας που κήρυξε η Ομοσπονδία των Εφοριακών, με αφορμή την αποτρόπαια , δολοφονική επίθεση σε βάρος εργαζομένων στην ΔΟΥ Κοζάνης.Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Γρίβας παρευρέθηκε στη συγκέντρωση.
Καταδικάσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την...
αποτρόπαια - εγκληματική πράξη πολίτη σε βάρος εργαζομένων της ΔΟΥ Κοζάνης, κατά την ώρα της εργασίας τους, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στους τραυματίες και ευχήθηκε ολόψυχα τη γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους.
Το συμβάν αυτό, τόνισε στις δηλώσεις του, που δυστυχώς δεν είναι το πρώτο, αναδεικνύει για άλλη μια φορά τη «γύμνια» της πολιτείας σε μείζονα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου, με σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων και τη βελτίωση των συνθηκών της εργασίας τους.. Το μήνυμα που στέλνουμε στους πολίτες είναι ένα: Δεν είναι οι εργαζόμενοι στουςελεγκτικούς μηχανισμούς εκείνοι οι οποίοι ευθύνονται για τις πολιτικές που υλοποιούνται καιτουςπροκαλούναγανάκτηση. Κάνουν την δουλειά τους, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν κάποιος έχει θυμό, αν αγανακτεί από τις πολιτικές που εφαρμόζονται σε βάρος του, να στρέψει, με συντεταγμένο τρόπο και όχι με τη χρήση βίας, τον θυμό του και την αντίδρασή του σε εκείνους που εκπονούν αυτές τις πολιτικές και έχουν ονοματεπώνυμο.