Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Η παράταξη του Θωμά Μπέγκα,χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Γιώργου Αμυρά, για την ίδρυση Δημοτικού Λιμναίου Ταμείου

"Η παράταξή μας, «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», χαιρετίζει την πρωτοβουλία του βουλευτή Ιωαννίνων της Ν.Δ., Γιώργου Αμυρά, για την ίδρυση Δημοτικού Λιμναίου Ταμείου στην Παμβώτιδα, πιστεύοντας ότι η σύσταση ενός τέτοιου Φορέα υπεύθυνου για την αδειοδότηση των εργασιών που προτείνονται και φυσικά για τον έλεγχο της ορθής εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας για οποιεσδήποτε παρεμβάσεις αφορούν το...
οικοσύστημα της λίμνης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Η δική μας Δημοτική Αρχή άλλωστε, πρώτη επεξεργάστηκε το ζήτημα αυτό, υποβάλλοντας ολοκληρωμένη πρόταση στον τότε υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Η σύσταση και λειτουργία Δημοτικού Λιμναίου Ταμείου στην Παμβώτιδα θα αποτελέσει οδηγό για τη δημιουργία ανάλογων δομών και σε άλλους δήμους με λίμνες ανά την Ελλάδα οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τα Ιωάννινα.
Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» δηλώνει πρόθυμη τόσο να ενημερώσει για τις ενέργειες και τις προτάσεις που κατέθεσε στους αρμοδίους, όσο και να ενώσει τις δυνάμεις της στη διεκδίκηση ίδρυσης του Λιμναίου Ταμείου με όλους τους φορείς του τόπου."