Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Το 7ο Νηπιαγωγείο στα Σεισμόπληκτα, κερδίζει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ΒΡΑΒΕΙΟ της Εκπαίδευσης!!!

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει το ΒΡΑΒΕΙΟ στα EDUCATION LEADERS AWARDS το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα. Μετά το ΑΡΓΥΡΟ 2018 στην κατηγορία Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και το ΧΡΥΣΟ 2019 στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση, τώρα συμπληρώνει την τριάδα με το ΑΡΓΥΡΟ 2020 στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, με το ...
project «Εκπαιδευτική Ρομποτική και STEAM Εκπαίδευση στο Αειφόρο Νηπιαγωγείο».
Η βράβευση ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.
Η πρόεδρος των βραβείων, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τα 36 μέλη της κριτικής
επιτροπής, εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες από όλο το φάσμα της
εκπαίδευσης, είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο, αφού κλήθηκαν να αξιολογήσουν εν μέσω πανδημίας και με τους δεδομένους περιορισμούς, περισσότερες από 200 υποψηφιότητες. Η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση:
«Το 2020 θα μείνει στην μνήμη μας ως η χρονιά της πανδημίας. Μία χρονιά όμως που αναδείχθηκαν οι συγκλονιστικές αλλαγές που απαιτούνται και συντελούνται στα
εκπαιδευτικά συστήματα. Ο διαγωνισμός Education Leaders Awards 2020 δείχνει τους πρωτοπόρους αυτών των αλλαγών. Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδος, από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απέδειξαν με την συμμετοχή τους και την κατάθεση του έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας. Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την δημιουργία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και σε όσους βραβεύτηκαν».
Η διευθύντρια του σχολείου Τάλλου Κωνσταντίνα και οι εκπαιδευτικοί Μπαφατάκη Κωνσταντίνα, Ζιώγου Ευφροσύνη, Ουλάσογλου Κωνσταντίνα, Κιτσάτη Παρασκευή, Βαλαή Ανδρομάχη και Κυράνα Αφροδίτη, συγχαίρουν όλους τους μαθητές τους για την αξιόλογη προσπάθεια και ευχαριστούν θερμά την κριτική επιτροπή των Βραβείων καθώς και όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο προς τη Διάκριση αυτή.