Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Στην εντατική φωτογράφος που τον χτύπησε αγωνιστικό αυτοκίνητο – Τραυματίες και 2 αθλητές στο Ηπειρωτικό Ράλι

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων παραμένει για τρίτη συνεχή μέρα ο φωτογράφος του πρακτορείου Photo Rally Press Γιώργος Καλφόπουλος o οποίος,σύμφωνα με το zougla.gr,τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 26ου Ηπειρωτικού Ράλι που άνοιξε την αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος ασφάλτου την Κυριακή 12 Ιουλίου.Εξαιτία των πολλαπλών τραυμάτων οι γιατροί συνέστησαν να νοσηλευτεί ο Γιωργος Καλφόπουλος σε ΜΕΘ...Ο γνωστός φωτορεπόρτερ που δραστηριοποιείτε στο χώρο των αγώνων απαθανάτιζε τα ...
περάσματα των πληρωμάτων όταν συνέβη το ατυχές περιστατικό…
Συγκεκριμένα το Mitsubishi EVO 9 με πλήρωμα τους Αντώνη Αντωνίου και Ανδρέα Βίγγο έχασε μία αριστερή όταν πάτησε στο ακάθαρτο κομμάτι με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να χτυπήσει τον Γιώργο Καλφόπουλο.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η οργάνωση και σταμάτησε την ειδική διαδρομή προκειμένου μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο φωτογράφος. Εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων οι γιατροί του νοσοκομείου Ιωαννίνων τον τοποθέτησαν σε ΜΕΘ μέχρι να ξεπεράσει τον κίνδυνο.


Ξεπερνά τον κίνδυνο
Η σελίδα  zougla.gr επικοινώνησε με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος και σύμφωνα με τις πληροφορίες, .όλα δείχνουν πως σύντομα θα ξεπεράσει τον κίνδυνο. Αυτό που μένει προς το παρόν είναι να βγει από την ΜΕΘ και να συνεχίσει το υπόλοιπο της νοσηλείας στο νοσοκομείο.Ο αγώνας στην περιοχή των Ιωαννίνων στιγματίστηκε και από τον τραυματισμό των Διονύση Σπανού και Σωτήρη Γκότοβου ο οποίοι συμμετείχαν με Subaru Impreza.
]Το πλήρωμα είχε έξοδο στην πρώτη ειδική διαδρομή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο, οι οποίοι μετά από δύο ημέρες πήραν εξιτήριο. Να σημειώσουμε πως από την έξοδο το αυτοκίνητο πήρε φωτιά…Το σχετικό βίντεο από το καμένο αυτοκίνητο,ανέβηκε και στην σελίδα του  epirusgate στο facebook.

Άρθρο Του Βασίλη Σαρημπαλίδη,στο zougla.gr