Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Τώρα είναι η ευκαιρία για να αποκτήσεις το δικό σου ΤΟΥΟΤΑ Yaris Van μόνο με 9.900€

Έλα στη ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ στο 8ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών ή κάλεσε στο 26510-92760 και μίλησε με τον προσωπικό σου σύμβουλο πωλήσεων

Με κορυφαία απόδοση και οικονομία, το Yaris Van παραμένει ασταμάτητο σε  κάθε πρόκληση. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με έναν χώρο αρκετά  μεγάλο για να φιλοξενήσει κάθε ανάγκη, εργονομία και αξιοζήλευτες  επιδόσεις. Τo σύστημα Toyota Safety Sense θα εξασφαλίσει μία ασφαλή  επαγγελματική πορεία γεμάτη ενέργεια και ευχάριστες διαδρομές!  Το Yaris Van ξεπερνά την πρόκληση της χωρητικότητας. Το μικρότερο μήκος  της κατηγορίας, μόλις 3,9m. Ο ειδικά ...
σχεδιασμένος αποθηκευτικός του  χώρος κάνει το Yaris Van το μοναδικό στην κατηγορία του που χωράει  ευρωπαλέτα, ενώ με 1.100 λίτρα στη διάθεσή σας, το μόνο που δεν χωράει  είναι οι συμβιβασμοί.
Τώρα είναι η ευκαιρία για να αποκτήσεις το δικό σου ΤΟΥΟΤΑ Yaris Van μόνο με 9.900€ πλέον το Φ.Π.Α. με πλούσιο εξοπλισμό από την πρώτη κιόλας έκδοση!
Έλα στη ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ στο 8ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών ή κάλεσε στο 26510-92760 και μίλησε με τον προσωπικό σου σύμβουλο πωλήσεων, ο οποίος θα σε εξυπηρετήσει και θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το αυτοκίνητο που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.
Στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ τηρούνται όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας αναφορικά με τον COVID-19 φροντίζοντας για την ασφάλεια των πελατών της ΤΟΥΟΤΑ και του προσωπικού της. Η ΤΟΥΟΤΑ σας προστατεύει πάντα!