Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

ΠΑΔΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Απάντηση από τον Ξενώνα "Munti Smolikas" σχετικά με την επιχείρηση της αστυνομίας για παραβίαση μέτρων κατά του κορονοϊού

"Αγαπητοί φίλοι,
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή μόνο έτσι έχουμε μάθει να απευθυνόμαστε στον κόσμο μας-ανοιχτά και καθαρά. Δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε και καλουμαστε να το αποδείξουμε και τούτη τη στιγμή. Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν δημοσιεύματα περί παραβίασης των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και θεωρούμε πως είναι χρέος μας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Όπως οι περισσότεροι που μας γνωρίζετε θα...
ξέρετε ότι στον ξενώνα είναι το σπίτι μας, όπερ σημαίνει:μένουμε εκεί και οι δύο ιδιοκτήτες. Κοιμόμαστε σε δωμάτια του ξενώνα. Τρώμε στην κουζίνα του ξενώνα. Χρησιμοποιούμε τους χώρους του ξενώνα αναγκαστικά.
Ο ξενώνας παραμένει κλειστός για το κοινό με δική μας πρωτοβουλία από τις 15 Μαρτιου, πριν τη σχετική απόφαση του υπουργείου για τα 12μηνα καταλύματα.
Την απόφαση μας την πήραμε νωρίς με στόχο την αποφυγή άφιξης μεγάλου όγκου ατόμων από τα αστικά κέντρα ώστε να προστατευθούν κυρίως οι κάτοικοι των χωριών μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υγιειονομικη περίθαλψη.
Με τα λύπης μας, προχθές λίγο μετά τις 23.00μ.μ. όσο βρισκόμασταν στη σάλα μας με τρία συγγενικά μας πρόσωπα, ήρθε η Αστυνομία και μας πληροφόρησε ότι έχουν γίνει επανηλλημενες καταγγελίες εις βάρος μας ότι είμαστε ανοιχτοί!!
Αναγκαστηκαμε να περάσουμε επ αυτοφώρω διαδικασία και σφράγισαν το μαγαζί μας για 11ημερες (που ούτως η άλλως θα ήταν κλειστό γιατί #menoumespiti).
Συντοπίτες, λυπουμαστε πραγματικά που εν μέσω πανδημίας ορισμένοι αναζητείτε ευκαιρία να θίγετε προσωπα κ υπολήψεις.
Ήρθαμε ξένοι πριν χρόνια σε αυτόν τον τόπο, εμείς τον αγαπάμε και αυτόν και τους ανθρώπους του. Μην το κάνετε πιο δύσκολο με τη λάσπη σας. Γιατί θα μας βρίσκετε κάθε φορά εκεί αντιμέτωπους να την καθαρίζουμε. Είμαστε καθαροί.
Σεβαστείτε ότι αυτό είναι το σπίτι μας.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για την στήριξη .
#μενουμεσπιτι για να είμαστε ασφαλείς, γιατί τελικά ο κορονοϊός δεν είναι ασθένεια που δοκιμάζει μόνο τους πνεύμονες...
Δοκιμάζει συνειδήσεις, συμπεριφορές, ακεραιότητα, χαρακτήρα, παιδεία...

Υ.Γ Μένουμε κλειστοί αλλά μένουμε σπίτι μας

Δημήτρης & Κωστας"