Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΖΑΓΟΡΙΟΥ-Κατηγορηματικά αντίθετη στην φιλοξενία ανηλίκων και ενηλίκων προσφύγων

Η ΕΤΕΖ έπειτα από απόφαση των μελών της και έκτακτο ΔΣ, δηλώνει ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη στην φιλοξενία ανηλίκων και ενηλίκων προσφύγων που επιβάλλεται στο Δήμο Ζαγορίου χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση με τον πιο ανήθικο τρόπο, και μάλιστα εν μέσω της...
πανδημίας του COVID-19.
Στο Δήμο Ζαγορίου μια από της πιο τουριστικής περιοχές της Ηπείρου με τα μεγαλύτερα ποσοστά επισκεψιμότητας ετησίως και τουρίστες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, η τοποθέτηση και η δημιουργία δομών φιλοξενίας προσφύγων θα έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της με ό,τι αυτό συνεπάγεται, έσοδα κράτους, απώλειες στις θέσεις εργασίας και τελικώς τον μαρασμό για τους επιχειρηματίες της περιοχής. Ας το σκεφτούν καλά οι άνθρωποι του υπουργείου που έχουν βάλει την υπογραφή τους και τους προτρέπουμε να δουν τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το Ζαγόρι.

Υ.Γ. Γι’ αυτούς τους λόγους οι αρμόδιοι θα μας βρουν απέναντι τους γιατί πρώτα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας, την ιστορία του, τον πολιτισμό του, και ύστερα τις επιχειρήσεις μας.

Για την ΕΤΕΖ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ