Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Αερoδρόμιο Ιωαννίνων : Νέες χαμηλότερες τιμές για την Γενική Αεροπορία

Συμφωνία SKYSERV και AOPA HELLAS 

 Στο δρόμο που χάραξε η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ), την οποία και συγχαίρουμε για την προσπάθεια, η AOPA Hellas σύναψε νέα σύμβαση περαιτέρω έκπτωσης σε υπηρεσίες Ground Handling με την εταιρία SKYSERV. Οι νέες τιμές που ισχύουν για τα μέλη της AOPA από 1 η  Δεκεμβρίου 2019 είναι οι εξής :
Μέχρι 1.500Kg MTOW - Basic Handling: από 40 € --> 20€ + ΦΠΑ Μέχρι 1.500Kg MTOW μόνο στα αεροδρόμια (εισόδου-εξόδου) Ιωαννίνων LGIO και Ν. Αγχιάλου LGBL - Basic Handling: από 40 € --> 10€ + ΦΠΑ 1.501-3.000 Kg MTOW - Basic Handling: 40 € (δεν αλλάζει) + ΦΠΑ

Λίγα λόγια για την ΑΟPA HELLAS 
Η ΑΟΡΑ Ελλάς, είναι η μεγαλύτερη ένωση χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών Γενικής Αεροπορίας της χώρας, με 854 μέλη. Είναι μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης AOPA INTERNATIONAL που εξυπηρετεί τα συμφέροντα εκατοντάδων χιλιάδων μελών της ανά τον κόσμο. Σαν Γενική Αεροπορία, νοούμε από τα πιο μικρά αεροσκάφη / ελικόπτερα αναψυχής (ελαφρά αεροσκάφη μονοκινητήρια / δικινητήρια , ελικόπτερα 2 ατόμων κ.α) , μέχρι και αεριωθούμενα ιδιωτών ή επιχειρήσεων ( Learjet ) που μετακινούν με αυτά τα στελέχη τους.

  ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ