Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-MIHA Bodytec στα SEP Active Boutique Gym!

10 συνεδρίες Miha Bodytec ΜΟΝΟ 150€! 


Ενδυνάμωση και καύση λίπους με 100% ασφάλεια και 100% αποτελεσματικότητα από τους πιστοποιημένους διπλωματούχους Miha Bodytec Trainers των SEP Active Boutique Gym! Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να κλείσετε τη συνδρομή σας και να εκμεταλλευτείτε την καταπληκτική μας προσφορά! Αλλάξτε το σώμα σας και τη διάθεσή σας σε 10 μόνο συνεδρίες!Η προπόνηση με MIHA Bodytec είναι παγκοσμίως η πιο πρωτοποριακή μέθοδος εκγύμνασης όλου του σώματος με χρήση ηλεκτρομυϊκής διέγερσης που...
βελτιώνει όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης και των προβλημάτων μέσης & πλάτης. Χρησιμοποιείται ήδη από κορυφαίους αθλητές, φυσιοθεραπευτές και personal trainers. Όλα μας τα προγράμματα βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα & μελέτες και προσανατολίζονται στα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για εσάς!

Τι είναι η προπόνηση με Miha bodytec;
Με τη προπόνηση Miha Bodytec γυμνάζουμε όλο το σώμα ταυτόχρονα-ενεργοποιούμε πάνω από 650 μυικές ομάδες. Το Miha Bodytec είναι μία προπονητική μονάδα που πιάνει μέχρι και τους εν τω βάθει μύες.

Είναι παθητική γυμναστική ή θα πρέπει να εκτελώ ασκήσεις;
Εκτελείτε κατάλληλες ασκήσεις ανάλογα με το επίπεδό σας και τις ικανότητές που σας τις επιδεικνύει ο προσωπικός σας προπονητής.

Δηλαδή θα έχω συνέχεια δίπλα μου προσωπικό προπονητή;
Οι προπονήσεις γίνονται με τη βοήθεια εξειδικευμένων προσωπικών γυμναστών- προπονητών που σας βοηθούν να εκτελέσετε τις ασκήσεις σωστά και να διατηρείτε τη σωστή στάση σώματος, σας συμβουλεύουν για τις διατροφικές συνήθειες, είναι ευγενικοί και υποστηρικτικοί.

Ποια είναι τα οφέλη του EasyFit - Miha bodytec;
Άμεση βελτίωση δύναμης, αντοχής και ταχύτητας. Διαμόρφωση σώματος μέσω της δημιουργίας μυών, τον καταβολισμό λίπους, την τόνωση του μεταβολισμού και σύσφιξης του συνδετικού ιστού. Στοχευμένη ενδυνάμωση της μέσης και της πλάτης. Δεν είναι τυχαίο ότι το Miha Bodytec βρίσκεται παγκοσμίως σε γυμναστήρια, κέντρα ευεξίας και ομορφιάς, καθώς και στον πρωταθλητισμό, την αποκατάσταση και την ιατρική. Κάνει ενδυνάμωση, σύσφιξη, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καταπολεμά τη κυτταρίτιδα, καλυτερεύει την στάση του σώματος και ανακοιυφίζει πόνους στη πλάτη και μέση.


Μπορώ να χάσω βάρος με το MIHA Bodytec?
Στην πρώτη φάση των ασκήσεων με το Miha Bodytec, θα αρχίσετε να χάνετε πόντους, ενώ κατά την δεύτερη φάση, η ηλεκτρομυική διέγερση θα ενισχύσει την επίθεση στις αποθήκες που συσσωρεύεται το λίπος του ανθρώπινου σώματος. Η μυϊκή δραστηριότητα αυξάνεται κατά πέντε φορές και έτσι αυξάνεται και η κατανάλωση ενέργειας και άρα η καύση περισσότερων θερμίδων. Επίσης θα καίτε περισσότερες θερμίδες στην καθημερινή ζωή, λόγω της αυξημένης δραστηριότητας των μυών. Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή θα χάσετε γρήγορα και υγιεινά λίπος και βάρος.


Γιατί να προτιμήσω MIHA Bodytec έναντι της συμβατικής γυμναστικής;
Το Miha bodytec είναι ένα πλήρες σύστημα εκγύμνασης που ενεργοποιεί πάνω από το 90% των μυών ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας και τους βαθύτερους σταθεροποιητικούς μύες για ενίσχυση της δύναμης, σε αντίθεση με τη συμβατική προπόνηση μπορεί να είναι μέχρι και 18 φορές καλύτερη. Μπορείτε να επιτύχετε τα μέγιστα με την προπόνηση αυτή, που δεν μπορεί να επιτευχθεί με συμβατική άσκηση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή πολλές ομάδες μυών χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και οι αρθρώσεις δεν επιβαρύνονται ούτε στο ελάχιστο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία και αποκατάσταση;
O ίδιος εξοπλισμός προήλθε από τη φυσικοθεραπεία. Δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις και έτσι μπορούν να ενδυναμωθούν εξατομικευμένα συγκεκριμένοι μύες στην περιοχή του τραυματισμού.

Μπορώ να γυμνάζομαι μακροπρόθεσμα;
Για ένα υγιές και αθλητικό τρόπο ζωής θα πρέπει να ενσωματώσετε μακροπρόθεσμα την άθληση στη ζωή σας. Εδώ ισχύει το ίδιο όπως και για άλλες μορφές προπονήσεις. Αν δεν προπονείστε για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, οι μύες θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.

Είναι επικίνδυνο;
Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η προπόνηση με τη χρήση ρεύματος χαμηλής συχνότητας ή ηλεκτροδιέγερσης δεν έχει καμία απολύτως αρνητική παρενέργεια για τον υγιή άνθρωπο. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλά θετικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οι μικροί εγγενείς ηλεκτρικοί παλμοί του γιλέκου MIHA Bodytec, δε φτάνεουν στα όργανα ή την καρδιά και ενεργοποιούν αποκλειστικά τους γραμμωτούς σκελετικούς μύες ελέγχοντας τις ίνες ταχείας συστολής τους, με τη διέγερση να είναι οικεία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον το Miha bodytec κατασκευάζεται στη Γερμανία κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές σωματικής υγείας ενώ παράλληλα συνιστάται από γιατρούς και φυσιοθεραπευτές ως το είδος αθλητισμού με ελάχιστο κίνδυνο τραυματισμού.