Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-"Nahar Luxury Beauty Services", ένας νέος χώρος αισθητικής

18, 19 και 20 Δεκεμβρίου η Dermalogica θα βρίσκεται στο nahar για μια δωρεάν ανάλυση δέρματος και mini θεραπεία προσώπου
Το Nahar Luxury Beauty Services ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί να γνωρίσετε ένα περιβάλλον δημιουργημένο για να προσφέρει απόλυτες στιγμές περιποίησης, ομορφιάς κι ευεξίας μέσα από ένα event μαζί με τη Dermalogica, την πρώτη επιλογή των πιστοποιημένων ειδικών του δέρματος παγκοσμίως.
Σας προσκαλούμε στις 18,19 και 20 Δεκεμβρίου 2019 από τις ...
10:00 έως τις 20:00 για να σας προσφέρουμε δωρεάν ανάλυση δέρματος με Skin Analyzer τελευταίας τεχνολογίας και να σχεδιάσουμε μαζί το προσωπικό σας Skin Fitness Plan!

Γνωρίστε το Nahar - Luxury Beauty Services:
Χαλάρωση και περιποίηση, φροντίδα σώματος και προσώπου σε ένα μοναδικό χώρο διαφορετικό από ό,τι έχεις συναντήσει. Ζήστε στιγμές πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον που σας αξίζει. Γνωρίστε τον κόσμο του Nahar στην Ακαδημίας 6 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.
Απολαύστε υπηρεσίες μελετημένες για τις δικές σας ανάγκες με τα υψηλότερα πρότυπα:
- Laser αποτρίχωση Alma Soprano Platinum και Αποτρίχωση με κερί
-Εξατομικευμένες Θεραπευτικές Φόρμουλες Προσώπου και Σώματος με μηχανήματα της LPG Systems (Δερματική σύσφιξη, μείωση τοπικού πάχους, λείανση κυτταρίτιδας, σμίλευση)
- Αναλύσεις δέρματος, Skin Fitness Plan και εξατομικευμένες Θεραπείες Προσώπου με τα επαναστατικά προϊόντα της Dermalogica
- Μασάζ
- Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (microblading eyebrows)
- Μακιγιάζ (Πρωινό, Βραδινό, Νυφικό)

*Κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2651 311208