Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

Βελτιωμένος ο καιρός τα Χριστούγεννα – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή μας, σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων, ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και τις επόμενες μέρες ως την Παρασκευή. Ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως, στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη (25.12) προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με κάποιες τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους...
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια, από -1 ως 7 ημιορεινά και από -7 έως 3 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 και τοπικά τα 5 μποφόρ.
Την Πέμπτη (26.12) αναμένεται ηλιοφάνεια με κάποιες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, από -1 έως 8 στα ημιορεινά και από -7 έως 4 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως βόρειοι στα 3 με 4 μποφόρ.
Την Παρασκευή (27.12) αναμένονται νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων στα 3 μποφόρ.