Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Στη μαγεία της πιο γλυκιάς… γιορτής του χρόνου θα μυηθούν μικροί και μεγάλοι που θα επισκεφθούν την πλατεία Δημαρχείου, στην Ελεούσα, τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το Δ.ΙΕΚ Ιωαννίνων και τοπικούς πολιτιστικούς φορείς από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 έως την Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2020 διοργανώνει καθημερινά 5 με 7 το απόγευμα, εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές κυρίως τα ...
παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους που θέλουν να αισθανθούν παιδιά. Το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η πλατεία Δημαρχείου για δύο και πλέον εβδομάδες θα φορέσει τα γιορτινά της και θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν με ποικίλες εκδηλώσεις.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ
 Στο μεταξύ, το κλίμα των Χριστουγέννων ….μετέφεραν στο Δημαρχείο από το πρωί της Παρασκευής με την εορταστική αγορά που οργάνωσαν, οι μαθητές υπό την επίβλεψη των καθηγητών του Λυκείου Ελεούσας «Κων/νος Ασώπιος». Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την αγορά οι μαθητές θα τα παραδώσουν στο Ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος». Τη Δευτέρα (16/12/2019) τη «σκυτάλη» θα πάρουν οι μαθητές του Γυμνασίου Ελεούσας με τις δικές τους δημιουργίες.