Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- «Όταν η Κάλλας συνάντησε τη Μονρόε» στην Έκφραση

Στα Γιάννενα και το Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) θα παρουσιαστεί για δύο βραδιές, τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 21.15) η μεγάλη επιτυχία του Θεάτρου Άλφα «Όταν η Κάλλας συνάντησε τη Μονρόε», η οποία μετά από δύο σεζόν στην Αθήνα, περιοδεύει σε επιλεγμένες πόλεις της περιφέρειας. Εκείνη έμεινε στην ιστορία για τη φωνή της. Εκείνη η άλλη έμεινε στην ....
ιστορία για την ομορφιά της. Εκείνη φορούσε συνήθως ένα μαύρο φουστάνι. Εκείνη η άλλη φορούσε συνήθως ένα άσπρο φουστάνι. Εκείνης το πραγματικό όνομα ήταν Μαρία Άννα Σοφία Καικιλία Καλογεροπούλου.
Εκείνης της άλλης το πραγματικό όνομα ήταν Νόρμα Τζιν Μόρτενσον. Εκείνη έκανε καριέρα με το όνομα Μαρία Κάλλας και εκείνη η άλλη με το όνομα Μέριλιν Μονρόε. Εκείνες συναντήθηκαν μόνο μια φορά από κοντά.
 Και αυτή είναι η δεύτερη. Λίγα γνωρίζουμε για το τι κουβέντες αντάλλαξαν, εάν αντάλλαξαν, οι δυο τους εκείνο το βράδυ. Όμως σε αυτή τη συνάντηση θα τα πουν όλα. Δυο γυναίκες, δυο πραγματικά σύμβολα, δυο σταρ, που έγραψαν ιστορία, που απασχόλησαν, που ενόχλησαν, που αδικήθηκαν, που εκθειάστηκαν, που έζησαν με φως και σκοτάδι, που πέθαναν με φως και σκοτάδι, συναντιούνται χωρίς να το θέλουν για μια τελευταία φορά.
 Συντελεστές: Κείμενο - Ερμηνεία: Δανάη Σταματοπούλου, Αναστασία Τζελέπη. Σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα, Κωνσταντίνος Μπιμπής. Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρήστος Τζιάτζιος Φώτα: Στέλιος Πλασκασοβίτης Φωτογραφίες: Σοφοκλής Μπιμπής Δ/νση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης Παραγωγή: K2L ΑΛΦΑ.ΘΕΑΤΡΟ Ε.Ε Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (προπώληση) / Ταμείο: 12 ευρώ, 10 ευρώ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, ανέργων)