Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Είστε γυναίκα αλλά φοβάστε να κάνετε ασκήσεις με βάρη;

Κι όμως, η άρση βαρών δεν θα σας κάνει ογκώδης ούτε θα μετατρέψει το γυναικείο σας σώμα σε ανδρικό. Αντίθετα θα κερδίσετε αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ένα εκπληκτικό κορμί.
· Πρώτον, και ίσως το πιο πειστικό, είναι η επίδραση που...
έχει η άρση βαρών στην απώλεια λίπους. Όση περισσότερη μυϊκή μάζα έχει μια γυναίκα (όπως ισχύει και για τον κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου), τόσες περισσότερες θερμίδες θα κάψει σε μια κατάσταση ηρεμίας. Οι μύες επιταχύνουν τον μεταβολισμό σας, με αποτέλεσμα την πιο αποτελεσματική απώλεια λίπους.
· Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική άρση βαρών μπορεί να αυξήσει την οστική πυκνότητα.Είναι σημαντικό να σηκώνετε βάρη και να φροντίζετε για την πυκνότητα των οστών σας πριν αρχίσουν οποιαδήποτε προβλήματα.
· Οι περισσότερες γυναίκες απλά δεν έχουν τα επίπεδα τεστοστερόνης που είναι απαραίτητα για να υποστηρίξουν μια ογκώδη σωματική διάπλαση. Κάθε γυναίκα που έχει τεράστια μυϊκή διάπλαση πιθανώς συμπληρώνεται με ορμόνες.
· Μία διατροφή όγκου είναι πολύ διαφορετική από ότι ένα σταθερό διατροφικό πρωτόκολλο για μια γυναίκα σε ένα πρόγραμμα απώλειας λίπους. Χρειάζεται να επιλέξετε συγκεκριμένη διατροφή προσανατολισμένη στην αύξηση όγκου για να επιτύχετε και την αντίστοιχη αύξηση.
Το συμπέρασμα είναι ότι ο τρόπος που τρώτε και γυμνάζεστε θα καθορίσει το πώς εξελίσσεται το σώμα σας. Ένα πρόγραμμα προπόνησης για όλο το σώμα και μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, λαχανικά και υγιή λίπη είναι ένας αποτελεσματικός δρόμος προς τη δύναμη και απώλεια λίπους για τις περισσότερες γυναίκες.
Στα SEP Active Boutique Gym έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να καταφέρουμε μαζί το σώμα που ονειρεύεστε!

SEP Active Boutique Gym
Λεωφ. Δωδώνης 119
Τηλ.: 2651045005
http://sepactive.gr/
https://www.instagram.com/sepactive
https://www.facebook.com/sepactive