Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Η απόλυτη πρόκληση στην Αλβανία για τους εμπνευστές του project "Will2Way"

Μετά από δύο επιτυχημένες συμμετοχές σε πανευρωπαϊκούς αγώνες rally επταήμερης διάρκειας ο καθένας, οι δύο Γιαννιώτες οδηγοί μηχανών off-road Παναγιώτης Γεωργογιάννης και Δημήτρης Χαρίσης, ετοιμάζονται να βρεθούν αντιμέτωποι με την απόλυτη πρόκληση! Την 1η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην γειτονική Αλβανία ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού μίας ημέρας σε παγκόσμιο επίπεδο, το «Tirana 24 hours». 900 χιλιόμετρα, 24 ώρες οδήγησης, 100 οδηγοί μηχανών quad kai ssv συνθέτουν μία διοργάνωση…
πέρα από τα όρια της ανθρώπινης λογικής. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι τα Τίρανα αφού πρώτα οι συμμετέχοντες δοκιμαστούν για 24 ώρες, οδηγώντας τις μοτοσυκλέτες τους μέσα σε δύσβατους ορεινούς όγκους, διανύοντας ατελείωτα χιλιόμετρα στα αλβανικά βουνά σε συνθήκες νυχτερινής οδήγησης!
Πρόκειται για έναν αγώνα αντοχής και πλοήγησης όπου τόσο η σωματική όσο και η πνευματική κατάσταση των αθλητών πρέπει να βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο. Ένας αγώνας όπου η συμμετοχή και μόνο, είναι άξια θαυμασμού. Γεωργογιάννης και Χαρίσης στους προηγούμενους επταήμερους αγώνες έδειξαν μεθοδικότητα, προσήλωση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.
 Εξάλλου, όπως λένε οι δύο Γιαννιώτες εμπνευστές του project «Will2Way», τα όρια υπάρχουν για να τα ανακαλύπτουμε!