Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΝΕΟ NISSAN JUKE ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

Το νέο NISSAN JUKE αποκαλύφθηκε και παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους της NISSAN στην Βαρκελώνη με στοιχεία, που πλέον ανεβάζουν αρκετά ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των  compact crossovers.
Έχοντας ως ατού την πιο σύγχρονη εμφάνιση με τις πιο καλοσμιλεμένες γραμμές, το μικρό SUV, έχοντας την εμπειρία των προηγμένων εκδόσεων και με σύμμαχο το ένα εκατομμύριο πωλήσεις, επανατοποθετείται με στοιχεία που...
κλέβουν την παράσταση. Όπως είναι η τεχνολογία, οι επιδόσεις των πιο σύγχρονων κινητήρων ενώ, η συνδεσιμότητα αλλά και το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPILOT.
Συνοπτικά είχαμε την δυνατότητα ως NISSAN ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ, να διαπιστώσουμε, ότι το νέο JUKE εκτός από την αθλητική του εμφάνιση, την κουπέ σχεδίαση του κ.α. είναι πιο άνετο από το προηγούμενο.
To πακέτο τεχνολογιών ασφάλειας περιλαμβάνει την Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου κ.α.
Αναμένουμε με ενθουσιασμό να υποδεχτούμε το νέο JUKE στα Ιωάννινα το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και να το παρουσιάσουμε σε όλους όσους με υπομονή το περίμεναν.

ΤΟ  ΝΕΟ NISSAN JUKE  ΕΡΧΕΤΑΙ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι έμπειροι σύμβουλοι πωλήσεων της NISSAN “ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ” θα χαρούν να σας ενημερώσουν και να σας εξυπηρετήσουν.

NISSAN ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ 5ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, τηλ. 26510 85180-1-2, email info@kallis-nissan.gr