Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων Μπριτζ

Ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων Μπριτζ με συμμετοχή ρεκόρ 318 ομάδων (συμμετοχή άνω των 1500 αθλητών από την Ελλάδα και την Κύπρο), που διεξήχθη 11 με 13 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας του Ελληνικού. Το Σωματείο των Ιωαννίνων ...
παρουσιάστηκε με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα εκπροσώπηση από πέντε ομάδες στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, 1-11, 1-9, 1-6 και μαθητών. Τα αποτελέσματα ήταν θριαμβευτικά σε όλες τις κατηγορίες. Αναλυτικά στην Α’ Εθνική της κατηγορίας ΟΠΕΝ, οι Καραγιαννόπουλος Λάζαρος, Γκουγιάννος Τάκης, Γεωργίου Κώστας και Παπαïωάννου Βασίλης, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην αφρόκρεμα του αθλήματος τερματίζοντας στην έβδομη θέση. Στην Β’ Εθνική της κατηγορίας 1-11, οι Μπόζιος Γιώργος, Παπαμιχαλόπουλος Νίκος, Νούσιας Στέλιος, Ανδρέου Ειρήνη και Πουρναράς Αλέξανδρος κατέκτησαν την πρώτη θέση και εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στην Β’ Εθνική της κατηγορίας 1-9, οι Ρήτα Αννέτα, Χρυσοβιτσινού Σούζαν, Μόμτσος Γιώργος και Μητσέλος Χρήστος κατέκτησαν την δεύτερη θέση και εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α’ Εθνική. Στην Ε’ Εθνική της κατηγορίας 1-6, οι Κιτσαντώνης Κώστας, Δουβανάς Παύλος, Σιώρος Σπύρος και Αναγνώστου Νίκος κατέκτησαν την πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Στους αγώνες μαθητών, οι Ηγουμενίδη Μάρα, Σιάνα Ευαγγελία, Μπασάς Βασίλης και Ποάλας Δημήτρης πήραν το βάπτισμα του πυρός κατακτώντας την δωδέκατη θέση σε τριάντα έξι ομάδες. Η ιδιαίτερα επάξια αυτή εκπροσώπηση καθιστά το Σωματείο των Ιωαννίνων σε ένα από τα δυνατότερα αγωνιστικά Σωματεία της Περιφέρειας.
 Υπενθυμίζεται ότι στο Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τα νέα τμήματα μπριτζ, που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 18:30 στην Στοά Σάρκα, 3ος όροφος, τηλέφωνο 2651301037, ενώ από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθεί στα Ιωάννινα Πρωτάθλημα Μπριτζ Ομάδων και Ζευγών στο συνεδριακό κέντρο του συγκροτήματος Φρόντζου Πολιτεία, όπου θα συμμετάσχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα.