Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-Με επιτυχία η Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Bielefeld και Περιχώρων

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η Πολιτιστική Εκδήλωση την οποια πραγματοποίησε ο Ηπειρώτικος Σύλλογος της πόλης του Bielefeld στις 5 Οκτωβρίου του 2019. Την διοργάνωση επιμελήθηκαν το νεοσύστατο Δ. Σ. του Συλλόγου μαζί με το Συμβούλιο Νεολαίας του, που στην πλειοψηφία τους αποτελούνται απο νέες και νέους της Ηπειρώτικης Ομογένειας της Βόρειας Γερμανίας. Η Χορευτική Ομάδα του Ηπειρ. Συλλόγου Μπίλεφελντ απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλεια για την...
σπουδαία εμφάνιση της για τους παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν τα μέλη της, καθώς και η Χορευτική Ομάδα του Ηπειρ. Συλλόγου Γκίτερσλοχ. Ένα σπουδέο δείγμα αλληλεγγύης έδωσαν οι συμπατριώτες μας απο τον Ηπειρώτικο Σύλλογο του Γκίτερσλοχ (στον οποίο πρόεδρος είναι η κα. Χριστίνα Πάκου, που τίμησαν και στήριξαν την εκδήλωση με την υπέροχη Χορευτική Ομάδα τους και αρκετά μέλη του Συλλόγου τους, αλλά και η Ελληνική Ομογένεια γενικότερα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης: Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Μπίλεφελντ κύριος Παπαγιανόπουλος, ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποντιακού Συλλόγου και περιχώρων Μπίλεφελντ κύριος Μαρτίδης, η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεσσαλικού Συλλόγου Μπίλεφελντ και περιχώρων κυρία Γιάνναρου, ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κρητικού Συλλόγου Μπίλεφελντ και περιχώρων κύριος Κατσαμάνης, η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Θρακιώτικου Συλλόγου Μπίλεφελντ και περιχώρων κυρία Μεσημέρη και ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Δημήτριος Ντόκος. Μεγάλη ήταν επίσης και συμμετοχή των Χορηγών οι οποιοι για μια ακόμη φορά βοήθησαν με τις προσφορές τους, τους οποίους ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ τους ευχαρίστησε θερμά.
Η λίστα των Χορηγών :
Η Οικογένεια Παππαγιάνη, Το κατάστημα AutoWeller,Το κατάστημα Douglas και την υπεύθυνη κυρία Μυλωνά , Την οικογένεια Σταμάτη,Την οικογένεια Στεφανίδη, To κατάστημα Royal, Το κατάστημα Diagonales, Το κατάστημα Promise, Το κατάστημα Helios, Το κατάστημα Pella Bio Food,Το κατάστημα EL Greco, To κατάστημα Aphrodite, Το ξενοδοχείο Giannis Village Resort, To κατάστημα Hellas, Το κατάστημα Steki, Το κατάστημα Gasthof Wedding, To ξενοδοχείο Villa Sophia,Tα ενοικιαζόμενα Δωμάτια Brauer Ferienwohnungen, Το κατάστημα Pegasus, To κατάστημα Τaverna bei Foti, Το κατάστημα Akropolis, το Ζαχαροπλαστείο "Το κάτι άλλο", τους Λουκουμάδες Imbiss Vetuta Stoian , και το κατάστημα Κorfu grill. Η Διοίκηση του Ηπειρ. Συλλόγου ευχαρίστησε τους μουσικούς καλλιτέχνες που φρόντισαν να κρατήσουν αμείωτο το κέφι καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς, οι οποιοι ήταν: Η κυρία Μαρία Γιαννακά, με την καταπληκτική φωνή της , ο συμπατριώτη μας και ανερχόμενο ταλέντο στο δημοτικό τραγούδι Νίκος Νάστας, οδεξιοτέχνης στο κλαρίνο κύριος Τάσος Αναστασίου, ο νεαρός κλαρινίστας Λευτέρης Τζίμας , οι ηχολήπτες <<Μουσικόραμα >> και η έκπληξη της βραδιάς ο Παύλος Κοκκινίδης με την ορχήστρα του, που έδωσε το κάτι διαφορετικό στην εκδήλωση μας και με τη μουσική του κατάφερε να συνδέσει την παράδοση με την διασκέδαση και να ξεσηκώσει ολόκληρη την αίθουσα. Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, συγχαίρει την Πρόεδρο του Ηπειρώτικου Συλλόγου κα. Αγγελίνα Χριστοδούλου, τα μέλη του Δ.Σ. και όλες και όλα τα μέλη του Ηπειρ. Συλλόγου Μπίλεφελντ που εργάστικαν για την άρτια διοργάνωση, καθώς και το πανέμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν, και για την φιλοξενία με την οποία υποδέχθηκαν το πολυπληθές Κοινό. Θερμά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στην Νεολαία του Συλλόγου που με την τεράστια συμμετοχή και την συμβολή τους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση τους.