Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Στις 26 Οκτωβρίου οι 7οι «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνες Δρόμου

Τους 7ους «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνες Δρόμου απόστασης 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και τους παράλληλους μαθητικούς αγώνες θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου . Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στο ...
ηλιοβασίλεμα, ώστε η θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια των αγώνων να είναι όσο το δυνατό χαμηλότερη. Η διαδρομή των αγώνων είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η αφετηρία βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο, ενώ ο τερματισμός λίγο μετά το Δημαρχείο της Πρέβεζας, στην όμορφη κεντρική Πλατεία Ανδρούτσου.
Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι οι
•Αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων (Αφετηρία: Έξω από το Στάδιο Αρχαίας Νικόπολη (Κόμβος Σμυρτούλας) Ώρα εκκίνησης: 05.45 μμ (17:45) Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ)
•Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων (Αφετηρία: Το 5ο χιλιόμετρο του αγώνα των 10 χιλιομέτρων επί της λεωφόρου Ειρήνης (λίγο μετά την αντιπροσωπεία της Opel, μπροστά και απέναντι από το πλυντήριο αυτοκινήτων water park) - Ώρα εκκίνησης: 05.30 μμ (17:30) Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ)
•Μαθητικοί αγώνες δρόμου 1 χιλιομέτρου για τα δημοτικά και τα γυμνάσια (Αφετηρία: Στο πλακόστρωτο ανάμεσα στο καφέ Bario και στο Chill Box -Ώρα εκκίνησης για μαθητές γυμνασίου: 04.00 μμ (16:00)-Ώρα εκκίνησης για μαθητές δημοτικού: 04.10 μμ (16:10) Κόστος συμμετοχής:δωρεάν)
Χώρος τερματισμού όλων των αγώνων η Πλατεία Ανδρούτσου.
Η κατάταξη των αθλητών στους αγώνες δρόμου 10 και 5 χιλιομέτρων, επιπλέον της γενικής κατάταξης, θα γίνει σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγορία και θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες απονομές κυπέλων ανά ηλικιακή κατηγορία. Η διάκριση των αθλητών σε ηλικιακές κατηγορίες (για άνδρες και για γυναίκες) έχει ορισθεί ως εξής:
1η ηλικιακή κατηγορία: έως και 39 ετών
2η ηλικιακή κατηγορία: από 40 ετών έως 54 ετών
3η ηλικιακή κατηγορία: από 55 ετών και άνω
Η εγγραφή από τους συμμετέχοντες που ήδη έχει ξεκινήσει θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 22 Οκτωβρίου και γίνεται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση στη σελίδα του αγώνα: https://nikopolisaktia.wordpress.com/. Να σημειωθεί ότι την μέρα των αγώνων στο χώρο της αφετηρίας δεν θα γίνονται νέες εγγραφές. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή θα πρέπει να γίνει η κατάθεση του κόστους συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία:
ΙΒΑΝ: GR6601104480000044800221010 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)-Δικαιούχος: Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας-Aιτιολογία:7ος Εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνας Δρόμου.
Για πληροφορίες ή βοήθεια μπορείτε να αποστείλετε email στο sdprevezas@yahoo.gr. Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων στη σελίδα του αγώνα https://nikopolisaktia.wordpress.com/