Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ:Η δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας,της δημοτικής αρχής του Θωμά Μπέγκα

 27,3 εκατ € για την κατασκευή του μεγαλύτερου έργου που έχει υλοποιήσει ποτέ ο Δήμος Ιωαννιτών !


Σε ανάρτηση του,ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας,με αφορμή την ένταξη στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» του Μεγάλου Δακτυλίου Πόλης Ιωαννίνων,αναφέρει τα εξής:"Η δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας. Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 27,3 εκατ € για την κατασκευή του μεγαλύτερου έργου που έχει υλοποιήσει ποτέ ο...
Δήμος Ιωαννιτών !Τα Νέα Γιάννενα χρειάζονται σχέδιο και έργα, όχι μεγάλα λόγια! Στο πλαίσιο του σχεδίου για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη των Ιωαννίνων, εγκρίθηκε από το Επιχ. Πρόγραμμα ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΣΠΑ 2014-2020 η χρηματοδότηση του οδικού έργου ‘’Οδικός άξονας Πανηπειρωτικό Στάδιο-κόμβος Βογιάνου. Ολοκλήρωση οδικού δακτυλίου πόλης Ιωαννίνων ‘’ προϋπολογισμού 27,3 εκατ €.
 ✔️ Η νέα δημοτική αρχή επωμίζεται τεράστιες ευθύνες. Βρίσκει έτοιμο και πρέπει να υλοποιήσει άμεσα και αποτελεσματικά το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα έργων που είχε ποτέ Δημοτική Αρχή. Όχι έργα ‘’μακέτες’’, αλλά έργα με ώριμες μελέτες, αδειοδοτήσεις, αλλά κυρίως εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων €. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας. Απαιτείται πολιτική ωριμότητα, τεχνοκρατική επάρκεια, γνώση και εμπειρία!"