Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.ΑΛ.Ο.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.ΑΛ.Ο. στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, από το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη “ICSD” –το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα, θα...
γίνει η εκδήλωση παρουσίασης των εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης για επιχειρήσεις με κοινωνικό πρόσημο, Αίθουσα Συνεδριάσεων του Hotel Olympic (Μελανίδη 2 και Μιχαήλ Αγγέλου – Ιωάννινα).
 Η εκδήλωση απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα, υφιστάμενους επιχειρηματίες ή ομάδες επιχειρηματιών, που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον Κλάδο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.), διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και θα παρουσιαστούν: -Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής που δύναται να παρέχει το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο., τόσο σε υφιστάμενους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. για όλες τις φάσεις υλοποίησης των σχεδίων τους, όσο και σε φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ίδρυση φορέων Κ.ΑΛ.Ο..
 -Προγράμματα επιδοτήσεων τα οποία είναι ενεργά αυτό το διάστημα και -Τραπεζικά προϊόντα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με Κοινωνικό πρόσημο. Θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχει η κα Κοντονάσιου Ελένη – Προϊσταμένη του τμήματος Πολιτικών για την Κ.ΑΛ.Ο., του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.