Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

SEP Markets Παπαδόπουλος​-Πληρωμή λογαριασμών γρήγορα και απλά!!!

Στα SEP Markets Παπαδόπουλος​ κάνουμε τις πληρωμές σας πανεύκολες με το i-bank Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας! Πληρωμή λογαριασμών γρήγορα και απλά!
 Τι είναι η υπηρεσία i-bank Pay Spot;
 Με την υπηρεσία i-bank Pay Spot μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ...
εξοφλείτε περισσότερα από 300 είδη λογαριασμών σε: ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό κ.ά.),
Εναλλακτικούς Παρόχους Φυσικό Αέριο Τηλεπικοινωνίες (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Ιnternet), Συνδρομητική τηλεόραση,Ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς Μπορείτε επίσης να πληρώνετε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο: 
Οφειλές Δημοσίου (ΕΦΚΑ, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, Φόρος Εισοδήματος κ.ά.)
Τέλη Κυκλοφορίας.
 κόμη, μπορείτε να αγοράζετε άυλα προϊόντα, όπως: Χρόνο καρτοκινητής/σταθερής τηλεφωνίας και Internet Κωδικούς προπληρωμένης αξίας για συναλλαγές στο διαδίκτυο. Μετά την πραγματοποίηση της συναλλαγής, λαμβάνετε απόδειξη πληρωμής από την Εθνική Τράπεζα, ενώ η εκκαθάριση της συναλλαγής γίνεται από την Εθνική Τράπεζα.
Η απόδειξη αναγράφει ένα μοναδικό αριθμό, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε την τύχη της πληρωμής σας, καλώντας το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Εθνικής Τράπεζας, στο 181818.
 *Όλες οι συναλλαγές πληρωμής λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας i-bank Pay Spot χρεώνονται με προμήθεια 1 ευρώ. Οι συναλλαγές πληρωμής Οφειλών Δημοσίου χρεώνονται με προμήθεια €1,50.