Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Αποκτήστε αυτοκίνητο με φυσικό αέριο από τη Volkswagen-Καψιώχας με επιδότηση 1500 Ευρώ!

Η Volkswagen προσφέρει τις πιο ελκυστικές προτάσεις και για μοντέλα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG), δίνοντας την ευκαιρία για ασφαλή και άνετη, σύγχρονη μετακίνηση, με πολύ χαμηλό κόστος. 
Η Volkswagen-Καψιώχας, με αφορμή την έναρξη διάθεσης φυσικού αερίου για κίνηση και στην πόλη των Ιωαννίνων, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία σε όσους ζουν ή εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και ...
ενδιαφέρονται για αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.
Τα τέσσερα μοντέλα της Volkswagen με κινητήρα φυσικού αερίου γίνονται ακόμα πιο προσιτά με τις μοναδικές προσφορές της Volkswagen-Καψιώχας περιλαμβάνουν τα παρακάτω.
    • Το eco Up! με τον κινητήρα 68 ίππων, σε τρίθυρη ή πεντάθυρη έκδοση και κινητήρα 999 κ.εκ.
    • Tο Polo TGI των 90 ίππων και κινητήρα 999 κ.εκ.
    • Tο Caddy Kombi TGI με κινητήρα 1.4l και απόδοση 110 ίππων
    • Το Επαγγελματικό Caddy Van με κινητήρα 1.4l και απόδοση 110 ίππων

Η ΔΕΠΑ, προσφέρει επιπλέον επιδότηση 1.500 € για τα πρώτα 15 μοντέλα που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο καύσιμο. Πρόκειται για μια συμβολική αλλά ουσιαστική κίνηση εκ μέρους της ΔΕΠΑ, που στόχο έχει να προωθήσει την αυτοκίνηση με φυσικό αέριο και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Με τη επιδότηση της ΔΕΠΑ η τιμή για το eco Up! με τον κινητήρα 68 ίππων, στην τρίθυρη έκδοση διαμορφώνεται στα 12.230 €, του  Polo TGI στα 15.900 €,  του Caddy Kombi TGI στα 23.900€, ενώ το Caddy Van TGI στα 22.800€
Αξίζει όμως να αναφερθούν κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που αφορούν στα τέσσερα δημοφιλή μοντέλα της Volkswagen που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο. Το Polo TGI, πλέον κινείται αποκλειστικά με φυσικό αέριο καθώς φέρει 3 ρεζερβουάρ συνολικής χωρητικότητας 9.5lt βενζίνης και 14,2kg φυσικού αερίου. Με σημερινή τιμή CNG 0,89€/kg, το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου γεμίζει με μόλις 12,6 €, με το κόστος κίνησης για τον οδηγό του Polo TGI να διαμορφώνεται στα μόλις 2,9 € ανά 100km και ενώ η πλήρης αυτονομία με CNG φτάνει τα 430km! 

Με ένα μέσο όρο 15.000 διανυθέντων χιλιομέτρων ανά έτος, η σύγκριση του Polo TGI με ένα μοντέλο είτε υβριδικής τεχνολογίας είτε με βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα, είναι συντριπτική υπέρ του πρώτου, καθώς παρατηρείται η εξής μείωση στο κόστος:
-50% έναντι Hybrid κινητήρα
-48% έναντι πετρελαιοκινητήρα
-60% έναντι βενζινοκινητήρα           
Αντίστοιχα είναι τα οφέλη και για το Volkswagen eco Up!. Ενδεικτικά, το μοντέλο καταναλώνει μόλις 2,9kg φυσικού αερίου ανά 100 χλμ. με το κόστος κίνησης για τη συγκεκριμένη απόσταση να είναι μόλις 2,6 €! Αξίζει να προστεθεί ότι το μοντέλο έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
Σχετικά με το Caddy Kombi TGI, καταναλώνει μόλις 4,6kg φυσικού αερίου ανά 100 χλμ. με το κόστος κίνησης για τη συγκεκριμένη απόσταση να είναι μόλις 4,1€,  ενώ η αυτονομία φτάνει έως τα 565 χλμ.
Το Caddy VAN TGI, αποτελεί ιδανική λύση για τον επαγγελματία αφού η εξοικονόμηση στην κατανάλωση σε σχέση με τον γνωστό πετρελαιοκινητήρα των 2.0l  102ps     φτάνει το 40%. Αναφορικά με το κόστος καυσίμου ανά 100 χλμ είναι μόλις 3,8€ ενώ η αυτονομία  φτάνει τα 619 χλ!
Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το επαγγελματία είναι ότι οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης παραμένουν αμετάβλητες αφού   τα ρεζερβουάρ φυσικού αερίου βρίσκονται τοποθετημένα κάτω από αυτόν.
Όπως προαναφέρθηκε η ευκαιρία είναι μοναδική, καθώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα παραπάνω μοντέλα με έκπτωση 1.500 €, επιπλέον των μοναδικών προσφορών της Volkswagen-Καψιώχας. Μόνο θα πρέπει να βιαστεί, καθώς η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της  Volkswagen-Καψιώχας στα Ιωάννινα, (9ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2651094120