Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019

Θεματικό Εργαστήρι του Κέντρου Στήριξης ΚΑΛΟ - Π.Ε. Ιωαννίνων

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.ΑΛ.Ο. στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, από το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη “ICSD” –το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014 -2020–  σας προσκαλούμε ...
στο Θεματικό Εργαστήρι ανάδειξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από  ήδη υφιστάμενους  φορείς  Κ.Αλ.Ο. το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων / Enterprise Europe Network, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 στις 19:00 το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων – Εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5ε – Ιωάννινα).

Θέμα:  Οφέλη  και  Ευκαιρίες  της  Κοινωνικής  και  Αλληλέγγυας  ΟικονομίαςΣκοπός μας είναι η παρουσίαση θεμάτων της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της Συνεργατικότητας και των καλών πρακτικών Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας μέσα από την εμπειρία των Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Κ.ΑΛ.Ο. Στη συνάντηση θα μας δοθεί η ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις του Κέντρου Στήριξης ΚΑΛΟ, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής σε υφιστάμενους φορείς ΚΑΛΟ, αλλά και σε φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ίδρυση φορέων Κ.ΑΛ.Ο.. Η παρουσία σας στο Θεματικό Εργαστήρι, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.