Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ- Επισκέψεις και περιοδεία σε χωριά και επιχειρήσεις

Με επισκέψεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας και στα γραφεία του Κτηματολογίου, ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα του προεκλογικού αγώνα, για την υποψήφια βουλευτή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Τσολάκη. Η κα. Τσολάκη, τόσο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όσο και στο Κτηματολόγιο, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους υπαλλήλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ....
ενημερώθηκε εκτενώς για την προώθηση ζητημάτων που συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία της Ηπείρου.
Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων, επισκέφθηκε τις εγκαταστήσεις της «Χήτος ΑΒΕΕ», όπου ξεναγήθηκε στους χώρους εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Ζαγόρι» και ενημερώθηκε για την πορεία της επιχείρησης που σήμερα πρωταγωνιστεί στον κλάδο της εμφιάλωσης, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το Σάββατο η κα. Τσολάκη, περιόδευσε στην Κόνιτσα, όπου αρχικά παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Κλειδωνιά, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε χωριά της περιοχής, όπου συζήτησε με τους μόνιμους κατοίκους.
Την Κυριακή η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων, επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Πωγώνι. Η περιοδεία της εκεί, ξεκίνησε από τη Βήσσανη, όπου παρακολούθησε Θεία Λειτουργία, ενώ συνομίλησε με τους κατοίκους στην πλατεία του χωριού. Επόμενος προορισμός της κας Τσολάκη, το ιστορικό Δελβινάκι, ακολούθησε επίσκεψη στην ακριτική Πωγωνιανή, όπου έγινε δεκτή από τους κατοίκους με θερμές ευχές για καλή επιτυχία και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κεφαλόβρυσο, τα Κτίσματα, το Κρυονέρι, τον Παρακάλαμο, για να «κλείσει» την περιοδεία της στο Πωγώνι, με μια στάση, στην έδρα του Δήμου, το Καλπάκι.