Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Δείτε σε ποιές περιοχές θα κοπεί το ρεύμα την Κυριακή

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
Την Κυριακή 14-07-2019
Α) Από ώρα 08:00 πμ έως 12:00 μμ στις περιοχές: Στις οδούς...
Σπ. Λάμπρου και Μεγ. Αλεξάνδρου στην περιοχή πέριξ των εβραϊκων Νεκροταφείων, στις οδούς Πετροπουλάκη, Δοσιθέου Φιλίτου, Αρχιμανδρειού, Μελετίου Γεωγράφου, Χρ. Σαχίνη, πέριξ της περιοχής Πλάτανου και στις οδούς Σαμουήλ, Τεπελενίου, Δεσπ. Ηπείρου και παρόδους αυτών.
Β) Από ώρα 13:30 μμ έως 14:30 μμ στις περιοχές: Τσιφλικόπουλο (περιοχή Σαράι) και στις οδούς Εφύρας, Λύγγου, Ελλοπίας, Δραγατσανίου, Τσιφλικοπούλου, Ευροίας, Θεμιστοκλή, Παραμυθιάς, Περαιβών και παρόδους αυτών.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.