Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

ΑΡΤΑ- Η επικεφαλής, Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια της "Δημοτικής Αναγέννησης" για τα γραφεία

Σε ανακοίνωση της επισημαίνει "Μετά την πρόσφατη επίσκεψη της εκλεγμένης Δημοτικής ομάδας της παράταξής μας "Δημοτική Αναγέννηση", που εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα της, αιτηθήκαμε γραφεία και γραμματειακή υποστήριξη για όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος μας απάντησε εγγράφως ....
ότι το αίτημά μας θα ικανοποιηθεί, όπως ορίζει ο νόμος. Σημειώνουμε ότι ο φυσικός αυτός χώρος θα έπρεπε να είναι εντός του κτιρίου του Δημαρχείου (παρ'ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στην νομοθεσία), μιας και αυτό θα εξυπηρετούσε και την εύρυθμη λειτουργία των παρατάξεων για τις δημοτικές τους υποχρεώσεις και εντέλει την ίδια την λειτουργία του Δήμου. Ευελπιστούμε για την εφαρμογή της δέσμευσης αυτής, κάτι που βέβαια δεν έγινε στην προηγούμενη Δημοτική περίοδο,παρ'ότι προβλεπόταν από το άρθρο 66/3852/2010 στην παράγραφο 7.
Αυτό θα βοηθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμο μας, μιας και οι Δημοτικές παρατάξεις αποτελούν την κοιτίδα της δημοκρατικής λειτουργίας τους. για την Δημοτική ομάδα της".