Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Σταύρος Καλογιάννης: Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας δίνει δύναμη

Συνεχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε χωριά των Δήμων Κόνιτσας και Πωγωνίου, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των δημοτικών Αρχών και κατοίκους, με τους οποίους συζήτησε θέματα που ταλανίζουν τις περιοχές, όπως οι δασικές χάρτες, η ....
υψηλή φορολογία, τα παλαιά δίκτυα μεταφορών και επικοινωνιών, η μη επαρκής αστυνόμευση των παραμεθόριων περιοχών σε περίοδο μάλιστα που στη γειτονική χώρα εντείνονται οι αναταραχές. Συζητήθηκε και το θέμα του οδικού άξονα Καλπάκι – Κόνιτσα, η μελέτη βελτίωσης του οποίου χρηματοδοτήθηκε με 2 εκατ. ευρώ επί θητείας Σταύρου Καλογιάννη στο Υπουργείο Υποδομών και ακόμη δεν έχει εγκριθεί! «Πρόκειται για έργο που θα βελτιώσει ριζικά την πρόσβαση προς τους Δήμους Κόνιτσας και Πωγωνίου και θα τονώσει τους τομείς του τουρισμού και των μεταφορών», δήλωσε ο Σταύρος Καλογιάννης. «Η έλλειψη πολιτικής βούλησης από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τελμάτωσε και αυτό το σημαντικό έργο υποδομής του Νομού μας».
 Για τα θέματα ασφάλειας στα σύνορά μας ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε ότι «αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, με σύγχρονα τεχνικά μέσα και αυξημένες περιπολίες, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει νέα έργα υποδομής που δημιουργούν νέες δουλειές, αγωνίζεται για υψηλότερες αποδοχές και για δημιουργία κλίματος ασφάλειας στις πόλεις και στα σύνορά μας».