
εξειδικευμένοι συνεργάτες του Οινοποιείου θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τις τοπικές ποικιλίες και την προέλευσή τους, τα μοναδικά αφρώδη κρασιά και τον τρόπο παραγωγής τους, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με γευσιγνωσία κρασιών συνοδεία ηπειρωτικής γραβιέρας και κριτσινιών ή ψωμιού. Τα κρασιά που θα γευτούν οι συμμετέχοντες είναι: το Primus Zitsa (ποικιλία ντεμπίνα - λευκό), το Βλάχικο (ποικιλία Βλάχικο και λίγο Μπεκάρι), η Debina ημιαφρώδες (ποικιλία ντεμπίνα - λευκό) και το παλιοκαιρίσιο ημιαφρώδες πορτοκαλί (ποικιλία Ντεμπίνα και λίγο Βλάχικο). Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Άκη Μαρκή στο 6978995840, ή στο email: epirustaste@gmail.com