Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Νέο σεμινάριο Photoshop από την Future Voice. Το μόνο κέντρο πιστοποιημένο από την Adobe στην Ήπειρο


Σημαντικό: Η Future Voice σας ενημερώνει ότι είναι το μόνο κέντρο που παρέχει το πιστοποιητικό για το Photoshop στην Ήπειρο. Με την σφραγίδα του κατασκευαστή...


Διάρκεια 26 ώρες
Περισσότερα για το σεμινάριο: Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με το Photoshop, το κορυφαίο επαγγελματικό εργαλείο γραφιστικής. Το πρόγραμμα Photoshop είναι ένα πολύ δυνατό και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να επεξεργαστούμε υπάρχουσες φωτογραφίες, ή να υλοποιήσουμε δικό μας πρωτότυπο υλικό ζωγραφίζοντας με πινέλα ή σχεδιάζοντας με ανυσματικά εργαλεία όπως το πενάκι. Το Photoshop είναι ένα εύχρηστο και ευέλικτο πρόγραμμα μιας και χρησιμοποιείται από πολλά λειτουργικά συστήματα. Διαθέτει ένα παρά πολύ φιλικό περιβάλλον χρήστη καθώς και το πληρέστερο σετ από εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφίας.
Στο σεμινάριο του Photoshop έχει διάρκεια 26 ώρες και αποτελείται από την εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής έχει καλύψει την ύλη και μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker ή το Acta - Τεχνοβλαστός του Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ή με τις προχωρημένες γνώσεις που έχει αποκτήσει σε προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας και ρετουσαρίσματος φωτογραφιών, δημιουργίας ανυσματικών γραφικών και χρήση εργαλείων όπως μάσκες, κανάλια και εφέ επιπέδων θα μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση Adobe Certified Associate in Visual Communications, την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας εταιρείας Adobe.

Περισσότερα για τις πιστοποιήσεις και την ύλη κλικ εδώ
FUTURE VOICE
Ναπολέων Ζέρβα 42Β Ιωάννινα
Τ.2651020777
web: www.futurevoice.edu.gr