Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας-Αγώνας μπάσκετ για τον αδικοχαμένο Ηλία Καλαϊτζή

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, με την από 14/05/2019 ανακοίνωσή της,  ενημερώνει ότι στις 08/06/2019 θα προβεί στη διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Πρέβεζας, μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού, της Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και της Ομάδας φίλων Ηλία Καλαϊτζή, προκειμένου ...
να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου συναδέλφου  Ηλία Καλαϊτζή, ο οποίος έχασε απροσδόκητα και άδικα τη ζωή του τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια ορειβασίας στο όρος Τύμφη. "Ο Ηλίας, αγαπητό μέλος της αστυνομικής οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας, άφησε πίσω του τέσσερα ορφανά παιδιά που χρήζουν και της δικής μας υποστήριξης, μέσω της αγοράς εισιτηρίων για τον προαναφερόμενο αγώνα.
 Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, επικοινωνώντας αρμοδίως με το σωματείο (βλέπε επισυναπτόμενο έγγραφο), σύμφωνα με τις καταστατικές μας αρχές και τα αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης που μας διακρίνουν" τονίζεται στην ανακοίνωση.