Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ- Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης αισιόδοξος για τη νίκη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” Χρήστος Μπαΐλης πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην Δημοτική Ενότητα Λούρου.
 Ο κ. Μπαΐλης ευχαρίστησε θερμά τόσο τους υποψηφίους...
του συνδυασμού όσο και τους πολίτες του Λούρου που έδωσαν δυναμικό παρών στην ομιλία υπογραμμίζοντας ότι πάνω από όλα είναι παλιοί γνώριμοι και φίλοι που αγωνίστηκαν μαζί τους για τον τόπο τους. Όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης δώσαμε σκληρές μάχες για να μην καταρρεύσει ο Δήμος και τα καταφέραμε , κρατήσαμε το νέο Δήμο Πρέβεζας όρθιο” τόνισε εισαγωγικά ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι χωρίς να δημιουργηθούν νέες υποχρεώσεις, χωρίς να ληφθεί κανένα νέο δάνειο και χωρίς να αυξηθούν τα τέλη (τα οποία στην Δ.Ε Λούρου είναι σταθερά εδώ και 18 χρόνια) πληρώθηκαν παλιές υποχρεώσεις 19.000.000 ευρώ.
 Ο κ. Χρήστος Μπαΐλης αναφερόμενος στο έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην δημιουργία των Κοινωνικών Δομών καθώς και στα δεκάδες έργα που είτε έχουν εκτελεστεί , είτε εκτελούνται, είτε βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης δημιουργώντας νέα δεδομένα στην περιοχή.
 Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία|” περιέγραψε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον ενιαίο Δήμο της Πρέβεζας καλώντας τους πολίτες να συνυπογράψουν μια άλλη Νέα Συμφωνία εμπιστοσύνης για την επόμενη τετραετία.
 Ο κ. Μπαΐλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το μεγάλο στοίχημα της ανανέωσης επιτεύχθηκε στο ακέραιο. Ο Δήμος Πρέβεζας του 2023 θα είναι ο Δήμος της νέας εποχής” κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή δίνοντας στην Δημοτική Συνεργασία μια καθαρή νίκη .