Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΪΛΗΣ- Επισκέψεις σε Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο Πρέβεζας

Διαδοχικές επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” κ.Χρήστος Μπαϊλης. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο κ.Μπαϊλης ...
συζήτησε με τον Διοικητή κ.Αθανάσιο Μικρούλη καθώς και στελέχη της Υπηρεσίας θέματα που αφορούν την αντιπυρική προστασία της περιοχής ενόψει της θερινής περιόδου καθώς και την ενίσχυση της αγαστής συνεργασίας που ήδη υπάρχει με τον Δήμο. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του κ.Μπαϊλη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και την συνάντησή του με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ.Πάρη Νίκου και άλλα στελέχη της Υπηρεσίας , κυριάρχησε το θέμα των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν τους θερινούς μήνες (τόσο στον τομέα της οδικής ασφάλειας όσο και στην γενικότερη αστυνόμευση του Δήμου ) με τυν υποψήφιο Δήμαρχο να υπογραμμίζει πόσο σημαντικό έργο επιτελεί η Αστυνομία της Πρέβεζας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.
Η “ατζέντα” της συζήτησης του κ.Μπαίλη με την Λιμενάρχη Πρέβεζας κ.Σταματίνα Μαργέλη περιελάμβανε θέματα που αφορούν την αστυνόμευση ενόψει της θερινής περιόδου καθώς και το πολύ σημαντικό έργο του Λιμεναρχείου στον τομέα της προστασίας του οικοσυστήματος του Αμβρακικού.
 Σε όλες τις επισκέψεις του ο επικεφαλής της “Δημοτικής Συνεργασίας” τέλος επεσήμανε ότι η συνεργασία του Δήμου με τις Υπηρεσίες - που εργάζονται νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες για την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους – αποτελεί υποχρέωση την οποία ο ίδιος τήρησε και θα συνεχίσει να τηρεί ως μια από τις βασικές προτεραιότητες του.