Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

ΣΟΥΛΙ- "Ισχυρή παράσταση νίκης" για τον υποψήφιο Νικόλα Κάτσιο

"Την ισχυρή παράσταση νίκης που διαθέτει σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα επιβεβαίωσε η περιοδεία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου στις Τοπικές Κοινότητες του Παγκρατίου, Σεβαστού και της...
Αμπελιάς της Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς" τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης "Τόπος Αξιών". Ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, μέσα σε ένα εξαιρετικά φιλικό κλίμα συζήτησε με τους παραγωγούς της περιοχής τις δεσμεύσεις του προγράμματος του για την ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα και τις προοπτικές ανάδειξης και αξιοποίησης της παρακείμενης λίμνης.
Ταυτόχρονα, ανέλυσε τις θέσεις του για την αξιοποίηση του Βιοτεχνικού Πάρκου Θεσπρωτίας στην Γκρίκα, δεσμεύτηκε ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για το ξεμπλοκάρισμα της παραχώρησης των οικοπέδων από το δήμο, ενώ τη συζήτηση απασχόλησαν και ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας των συνδημοτών.
 «Υπάρχουν πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και πολλά προβλήματα στο Παγκράτι, το Σεβαστό και την Αμπελιά τα οποία έχουμε ήδη βάλει σε μια εξίσωση, από τη λύση της οποίας θα αποκομίσουν οι πολίτες και η περιοχή πολλά οφέλη ανάπτυξης» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ν. Κάτσιος.