Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ- Επίσκεψη στο Επιμελητήριο

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριου Δημητρίου δέχτηκε στο Γραφείο του στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 την Υποψήφια Δήμαρχο Ιωαννίνων Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 Το Μέλλον Σήμερα» Τατιάνα Καλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τους Υποψηφίους...
Δημοτικούς Συμβούλους Βαγγελίδη Γρηγόρη, Καλαμπόκη Νικόλαο, Παπαγιάννη Γιάννη, Παπαγιάννη Μαριάννα. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δρ. Δημήτριου Δημητρίου, καλωσόρισε την επίσκεψη του Συνδυασμού και παρουσίασε τις ανάγκες της τοπικής Επιχειρηματικότητας, από την Επιμελητηριακή πλευρά.
 Η Υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων στο πλαίσιο της άμεσης επαφής και συζήτησης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής της, με την υπόσχεση για μελλοντική συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την Επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, ήταν: το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων OPEN MALL, οι Οδικοί Άξονες της πόλης, η Αναβάθμιση του ΚΕΠΑΒΙ, η παρουσίαση και η προώθηση των Τοπικών Προϊόντων μέσω μόνιμου Εκθεσιακού χώρου στην πόλη, η μείωση των Τελών, οι νεοφυείς Επιχειρήσεις κλπ. Τέλος, κατά την συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, τα Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου o κ. Χρ. Παπαρούσης Β΄ Αντιπρόεδρος, ο κ. Β. Βασιλείου Γενικός Γραμματέας.