Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

ΑΡΤΑ- Σε Στρογγυλή, Άγιο Σπυρίδωνα και Γρίμποβο ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Σε Στρογγυλή, Άγιο Σπυρίδωνα και Γρίμποβο βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού συναντήθηκαν με κατοίκους των παραπάνω περιοχών. Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ τονίστηκαν τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή κατά...
την τρέχουσα θητεία, αλλά και για τα όσα προγραμματίζονται, με τους κατοίκους να ευχαριστούν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις στις περιοχές τους. Στις περιοχές αυτές, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικών ιατρείων κ.α. Αναλυτικότερα στη Στρογγυλή: Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση και ξεκινά άμεσα η κατασκευή των έργων ύδρευσης του οικισμού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού Έχει πραγματοποιηθεί πλακόστρωση της πλατείας έμπροσθεν του κοινοτικού γραφείου Κατασκευάστηκαν διάφορα σημαντικά τεχνικά έργα Τοποθετήθηκαν δύο καινούρια ταμπλό στις μπασκέτες του Δημοτικού Σχολείου.
    Προς ασφαλτόστρωση διάφορα τμήματα εντός του οικισμού Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη από το Δήμο για την Κατασκευή του δρόμου «Στρογγυλή- Ιερά Μονή Παναγιάς Ροδιάς-Βίγλα» Κατασκευάζεται παιδική χαρά με βάση τα πρότυπα ασφαλείας Έγινε ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αγία Αικατερίνη Βελτιώθηκαν και συντηρήθηκαν οι εγκαταστάσεις του αγροτικού ιατρείου και του κοινοτικού γραφείου Έγιναν εργασίες βελτίωσης και συντήρησης στο Κοιμητήριο Στον Άγιο Σπυρίδωνα: Έγινε ασφαλτόστρωση και συντήρηση δρόμων στο εσωτερικό του οικισμού Προς ασφαλτόστρωση αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, Έγιναν εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου.
 Κατασκευάστηκε παιδική χαρά με βάση τα πρότυπα ασφαλείας Έγιναν εργασίες βελτίωσης και συντήρησης στο Κοιμητήριο Πραγματοποιήθηκαν διάφορα σημαντικά τεχνικά έργα Κατασκευή θυροφράγματος για αποστράγγιση της περιοχής στο τέλος του χωριού προς Κερασούντα Στο Γρίμποβο: Κατασκευάζεται παιδική χαρά με βάση τα πρότυπα ασφαλείας Έχουν γίνει βελτιώσεις και συντηρήσεις στο Κοιμητήριο Γίνονται ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορα σημαντικά τεχνικά έργα καθημερινότητας Έγινε Βελτίωση ηλεκτροφωτισμού στην πλατεία Πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση ασφάλτου και τεχνικού στην οδό προς Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου
Έγιναν παρεμβάσεις για την περισυλλογή ανεπιτήρητων βοοειδών ζώων Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει: «Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες της Άρτας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω τη θετική ανταπόκριση των συμπολιτών. Το έργο που έχουμε κάνει στις περιοχές αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αποδεικνύουμε ότι βλέπουμε όλες τις τοπικές κοινότητες και τους συμπολίτες το ίδιο. Στη Στρογγυλή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα υποδομών με την υλοποίηση του δικτύου ύδρευσης, ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για τους συμπολίτες μας, που ήταν μια από τις δεσμεύσεις μας τις οποίες υλοποιούμε. Παράλληλα, στον Άγιο Σπυρίδωνα ασφαλτοστρώνουμε δρόμους στο εσωτερικό του οικισμού, ενώ είναι προς ασφαλτόστρωση αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες, ένα έργο που έχουν απόλυτη ανάγκη οι άνθρωποι της παραγωγής στο Δήμο μας. Τέλος, στο Γρίμποβο έχουμε δώσει έμφαση σε τεχνικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών».