Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

ΜΕΤΣΟΒΟ- Δήλωση του Σ. Βασιλείου για το δεύτερο γύρο

Ο Σπυρος Βασιλείου με ανακοίνωσή του τονίζει: "Ένα πρώτο πολύ σημαντικό βήμα, για να αναλάβει το «τιμόνι» του Δήμου Μετσόβου, έκανε το βράδυ της Κυριακής, η παράταξη «Δύναμις Δημοτών», και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Μετσόβου, Σπύρος Βασιλείου. Η «Δύναμις Δημοτών», πέτυχε μια σπουδαία πρώτη «νίκη», με την είσοδό της ...
στον β’ γύρο των εκλογών στον Δήμο Μετσόβου, και πλέον ο αγώνας τόσο του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Βασιλείου, όσο και όλων των υποψηφίων της παράταξης, αφορά την σημαντική προσπάθεια για εκλογή της παράταξης ως νέα Δημοτική Αρχή Μετσόβου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, σε δήλωσή του, αναφέρει τα εξής: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη! Η μοναδική πραγματικά νέα παράταξη, με τα επιχειρήματά της και κυρίως με την παρουσίαση των θέσεων του προγράμματος της «Δύναμις Δημοτών», το οποίο είναι άμεσα υλοποιήσιμο, έπεισαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών του δήμου και πλέον διεκδικεί στον β’ γύρο, τη νίκη για το Δήμο Μετσόβου. Θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς όλες και όλους τους δημότες του Δήμου Μετσόβου, όσες και όσους μας στήριξαν, αλλά και προς όσους δεν μας στήριξαν σε αυτή την πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας, που έκαναν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα έναν πολύ καθαρό αγώνα, με επιχειρήματα και θέσεις, απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου για το δημαρχιακό αξίωμα, για τον πολιτικό πολιτισμό που έδειξαν, που ναι μεν είχε τις αναμενόμενες αντιπαραθέσεις, αλλά έγινε προς όφελος της έκθεσης των απόψεών μας και των προτάσεων μας, προς τους δημότες. Ενόψει του δεύτερου γύρου, καλώ όλους τους δημότες του δήμου Μετσόβου, να στηρίξουν την παράταξη «Δύναμις Δημοτών», υπενθυμίζοντάς τους, πως από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβα επικεφαλής, έχω δηλώσει και έχω δεσμευθεί δημόσια, πως στόχος μας είναι η πάταξη των ανισοτήτων του δήμου και η ευημερία του δήμου, σε όλα τα χωριά, σε κάθε γωνιά του όμορφου τόπου μας! Με συνεργασίες και με κοινό όραμα, συνεχίζουμε με μοναδικό γνώμονα το καλό του δήμου Μετσόβου, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Το αξίζει το Μέτσοβο, το αξίζουν τα χωριά μας!»