Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΛΕΡΑΣ- Ο αγώνας τώρα για τις εθνικές εκλογές έχει ιδιαίτερη αξία για πολλούς και πολλά

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το άρθρο του Παντελή Βαλέρα: "Ο αγώνας τώρα για τις εθνικές εκλογές έχει ιδιαίτερη αξία για πολλούς και πολλά Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι είναι ελάχιστος ο χρόνος για περίσκεψη, για το πώς και γιατί. Οι ευρω-εκλογές της 26ης Μαΐου ήταν ένα πολύ δυνατό πολύπλευρο χτύπημα που μας ταρακούνησε από την τετραετή ....
χειμερία νάρκη όλων μας. Ειδικά ορισμένων Κ.Μ. που είχαν την ευθύνη. Ο χρόνος είναι απειροελάχιστος για μοιρολόγια και αυτομαστιγώματα. Είμαστε όρθιοι, δυνατοί και πολύ αποφασιστικοί….. Άμεσα συγκροτείται όργανο και καλεί γενική συστράτευση όλων των μελών και όχι μόνον, για τη μεγάλη εκλογική μάχη που με το αποτέλεσμα της θα κριθούν πολλά. Κρίνεται το μέλλον του ΛΑΟΥ για το ποια πολιτική και ποια θα είναι η διακυβέρνηση της χώρας. Θα προχωρήσουμε με αισιοδοξία ή θα επιστρέψουμε στο παλαιό και καταστροφικό παρελθόν, από τους υποτελείς του βρώμικου πολιτικού συστήματος, της αρπαχτής και της ρεμούλας; Γνωστά άλλωστε σε όλους. Σύντροφοι. Άλλο ευρω-εκλογές και άλλο εθνικές εκλογές. Δύο διαφορετικοί στόχοι. Η διαφορά είναι αυτή που είναι.
Είναι όμως ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ! Εάν αναλύσουμε με ψυχραιμία, η διαφορά είναι γύρω στις πέντε μονάδες. Σοβαρό το θέμα αλλά όχι ανυπέρβλητο. Όμως έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών; Τότε άπαντες, όσοι έχουμε τα κότσια, είμαστε στρατευμένοι. Οι αγωνιστές Δεν λοξοδρομούν – Δεν κιοτεύουν – Δεν το βάζουν στα πόδια στο πρώτο εμπόδιο. Σύντροφοι της Ν.Ε και λοιποί υπεύθυνοι, τέσσερα χρόνια που λημεριάζετε;; Καλαμοκαβαλάρηδες; Τέρμα το αραλίκι.
Όλοι στον κοινό αγώνα που για όλους μας δεν υπάρχει αύριο. Αρκεί να το πιστέψουμε και ο κάθε ένας από εμάς να συμμετέχει στις οργανωμένες ομάδες για τη δύσκολη μάχη με το πρόγραμμα στο χέρι, με μέθοδο, με υπομονή και με επιμονή, με την καθαρότητα του λόγου μας, με τα πεπραγμένα και τα επιχειρήματά μας να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους συμπολίτες μας, σπίτι – σπίτι σε όλες τις γειτονιές και κάθε χώρο που θα βρισκόμαστε. Είναι καθήκον όλων μας. Αυτή τη μάχη επιβάλλεται να την κερδίσουμε. Η ισοπεδωτική λαίλαπα που διατυμπανίζουν οι κάθε είδους τελάληδες. Ουαί και αλλοίμονο εάν ξαναγυρίσουμε στην καταστροφική πολιτική της τεσσαρακονταετίας, που ζήσαμε όλοι στο κοντινό παρελθόν και να τινάξουν στον αέρα ότι πετύχαμε με πολύ κόπο και μεγάλες θυσίες.
Όλα τα αρπαχτικά με τους υποτελείς και πειθήνια όργανά τους, θεωρούσαν το κράτος φέουδό τους, και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ υποτακτικό. Γι’ αυτό έχουν επιδοθεί με αυτή την αισχρότατη Γκεμπελίστικη ρητορική τους, γιατί έχασαν τις κουτάλες και τρέμουν τις συνέπειες. Θέλουν πάση θυσία να σώσουν το βρώμικο σαρκίο τους και τον παρελθόν τους. Είναι οι νέοι ψευτοσωτήρες νεποτιστές της σύγχρονης ιστορίας. Ο κυρίαρχος ΛΑΟΣ θα τους το επιτρέψει; Θα υποκύψει στους ψεύτικους αλλά ΠΙΝΟΣΕΤ παραδείσους;;;; Υ.Γ. Εκλογές όποτε γίνουν θα αναδειχθεί ωριμότητα και ποιοι με ποιους". Παντελής Βαλεράς συνταξιούχος