Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Διήμερη Εκπαιδευτική Συνεδρία της Χειρουργικής Εταιρείας

Την Παρασκευή & Σάββατο, 17 & 18 Μαίου με ώρα έναρξης: 15.30π.μ., στο  Ξενοδοχείο Du Lac, η Χειρουργική κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας διοργανώνουν την Διήμερη Εκπαιδευτική Συνεδρία.
Το πρόγραμμα ....
θα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις σε θέματα όπως: oΕπείγουσες Αγγειοχειρουργικές Καταστάσεις  Κακώσεις Χοληφόρων Νεοπλάσματα Στομάχου  Πρωτοπαθείς και μεταστατικοί όγκοι ήπατος  Συστηματική θεραπεία προχωρημένου Ηπατοκυτταρικού καρκίνου και καρκίνου παχέος εντέρου - ορθού. Νεοπλάσματα Παγκρέατος – Νεότερα Δεδομένα , Νεοπλασίες ορθού , Καρκίνος μαστού και  Όγκοι Θυροειδούς.
 Το επιστημονικό Πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 17 Μαίου και ώρα 15.30 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Μαίου και ώρα 17.30.
Στο πλαίσιο του επιστημονικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν των αφυπηρετήσαντων χειρουργών της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου κ.κ. Χρήστο Κάτσιο, Αυρήλιο Λάζαρη, Γεώργιο Μπαλτογιάννη, Νικόλαο Ξηροπόταμο. Η εκδήλωση απονομής τιμής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Μαίου 2019 και ώρα 19.45.