Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

ΑΡΤΑ- Δράση εθελοντικού καθαρισμού Let’s Do It

Ένα ισχυρό μήνυμα εθελοντισμού έστειλαν πολλοί συμπολίτες που συμμετείχαν στην δράση εθελοντικού καθαρισμού Let’s Do It, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αρταίων και η οποία περιλάμβανε εθελοντικό καθαρισμό του παραποτάμιου πάρκου. Το ραντεβού είχε δοθεί για τον χώρο στάθμευσης απέναντι από την πλατεία Ζέρβα, όπου πάνω από 160 συμπολίτες καθάρισαν το παραποτάμιο πάρκο. Στην εκδήλωση....
συμμετείχε πλήθος μεμονωμένων εθελοντών, καθώς και μαθητές και γονείς από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, ο Σύλλογος «Σκοπευτήριο», οι «Κομμωτές Καρδιάς», ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας, τα Krotal Arta, καθώς και στελέχη του Δήμου Αρταίων. «Η συμμετοχή των συμπολιτών στην δράση που διοργανώσαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.
Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και εμείς στο Δήμο Αρταίων δείχνουμε εμπράκτως ότι προσπαθούμε να αναπτύξουμε αυτή τη συνείδηση και τη στάση ζωής. Η δύναμη του εθελοντή είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη για μια κοινωνία. Παράλληλα, με τη δράση μας αυτή στέλνουμε και ένα μήνυμα συνεργασίας για να κρατήσουμε την Άρτα καθαρή. Επειδή ο Δήμος δεν παράγει σκουπίδια, αλλά είναι υποχρεωμένος για την αποκομιδή τους, παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες να εναποθέτουν τα σκουπίδια μέσα στους κάδους απορριμμάτων. Αυτό δεν είναι μόνο δείγμα παιδείας και πολιτισμού, αλλά και ευθύνη όλων μας για να συμβάλλουμε όλοι μαζί σε μια ακόμη πιο καθαρή Άρτα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Τράμπας, Γιώργος Λιλής και Δημήτρης Σφήκας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Χαρακλιάς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικών Θεμάτων Άννα Κουτρούμπα.