Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Βραβεία για την ανακύκλωση στα δημοτικά σχολεία

Την Πέμπτη 11/4 και ώρα 09:30 (Έναρξη βράβευσης 11:00)στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής», (Παλαιά Σφαγεία) του Δήμου Ιωαννιτών θα πραγματοποιηθούν βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις και εκδήλωση βράβευσης όλων των σχολείων που συμμετέχουν στο «Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης»του Δήμου Ιωαννιτών. Τα ....
Δημοτικά σχολεία (30 σε αριθμό) συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση τριών υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, μπαταρίες), ενώ παράλληλα δέχονταν και δωρεές πόντων μέσω της πλατφόρμας.
Ο Σχολικός Διαγωνισμός υλοποιήθηκε από τον Δήμο Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τηΔιεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και Αξιοποίησης (ΕΕΑΑ) Α.Ε., το πρόγραμμα αλουμινίου «Κάθε Κουτί Μετράει», την ΑΦΗΣ Α.Ε. και την Αειφορική Ηπείρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας followgreen.
 Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με επαίνους και τα πρώτα σχολεία θα λάβουν δώρα για τις σχολικές τους μονάδες. Σας καλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση βράβευσης,με στόχο να τιμήσουμε τους μαθητές των δημοτικών μας σχολείωνόπου απέδειξαν ότι είναι οι σημαντικότεροι σύμμαχοι για την προάσπιση του περιβάλλοντος.
 Δεσμευόμαστε πως με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τελέσουμε ένα νέο διαγωνισμό ανακύκλωσης με επιπλέον ανακυκλώσιμα υλικά και συμμετοχή ακόμα περισσότερων σχολείων.