Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Τελευταία ευκαιρία για «Σφαγή» στο Θέατρο Έκφραση!!!

Αυλαία ρίχνει το αριστουργηματικό έργο του Ε. Ιονέσκο ¨Το παιχνίδι της σφαγής¨, σε σκηνοθεσία Χρήστου Χρήστου, στο Θέατρο Έκφραση την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 21.00 το βράδυ. Έπειτα από δύο επιτυχημένες παραστάσεις, ο...
Χρήστος Χρήστου και η ομάδα του, προσφέρουν για μία τελευταία φορά θέση στο πιο παράλογο- λογικό έργο, που παίζει με τον θάνατο ,αλλά δεν τον ξεγελά, χαρίζοντας έτσι απλόχερα το γέλιο και τον προβληματισμό στο φιλοθεάμον κοινό.
"Το παιχνίδι της σφαγής" του επίκαιρου Ευγένιου Ιονέσκο, θυμίζει έντονα τα παιχνίδια που παίζει η σημερινή κοινωνία στον εαυτό της. Άνθρωποι που πεθαίνουν ή ζουν κατά τύχη, που δεν ξέρουν να ζουν, που δεν ξέρουν γιατί πεθαίνουν.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Σχεδόν καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με το παράλογο. "Το παιχνίδι της σφαγής" μιλάει για το συμβολικό και τον πραγματικό θάνατο, αυτόν που ενώ κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιείται, εκ των υστέρων αναρωτιόμαστε (και όχι όλοι) για τα αίτια. Κυριακή 21 Απριλίου, στις 21.00. Γενική είσοδος : 5 ευρώ. Τηλέφωνα κρατήσεων: 2651554505&6907500710. Θέατρο Έκφραση, Αραβαντινού 14.