- Εσμαλιέ με κρέμα καϊμάκι
- Κολοσκούρ, Σαϊμπιέτ με κρέμα
- Δάκτυλα ζεϊνάμπ
- Διάφορα σιροπιαστά
σύγχρονης επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής.
Ημερομηνία: 18 και 19/03/2019, Διάρκεια: 12 Ώρες
Οι θέσεις κάθε σεμιναρίου είναι περιορισμένες και τηρείται Σειρά Προτεραιότητας.
Πιστοποίηση
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
Εκπαιδευτής: Joseph Azzam
Ο Joseph Azzam ασχολείται με το επάγγελμα της Ζαχαροπλαστικής για πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδρυτικό μέλος στη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Ως ζαχαροπλάστης γνωρίζει όλη την γκάμα των γλυκών της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, εξειδικεύεται όμως στην Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του από το Λίβανο.
Για να είσαι πετυχημένος, πρέπει να ακολουθείς τις εξελίξεις. Με αυτό το σκεπτικό χαράσσει την επαγγελματική του πορεία.
Θεσσαλικό ΙΕΚ / Ιωάννινα
Φ. Τζαβέλλα και Σταδίου 12
Τηλ.: 26510 25533, 70094
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ