Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σεμινάριο στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με θέμα: "ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" απο τον JOSEPH AZZAM

  • Εσμαλιέ με κρέμα καϊμάκι
  • Κολοσκούρ, Σαϊμπιέτ με κρέμα
  • Δάκτυλα ζεϊνάμπ
  • Διάφορα σιροπιαστά
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, μαθητές και όσους αγαπούν την Ζαχαροπλαστική. Η εμπειρία του Joseph Azzam είναι εγγύηση για τα αποτελέσματα του προγράμματος.  Μαθαίνουμε τα μυστικά της...
σύγχρονης επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής.

Ημερομηνία: 18 και 19/03/2019, Διάρκεια: 12 Ώρες

Οι θέσεις κάθε σεμιναρίου είναι περιορισμένες και τηρείται Σειρά Προτεραιότητας.
Πιστοποίηση
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2

Εκπαιδευτής: Joseph Azzam

Ο Joseph Azzam  ασχολείται με το επάγγελμα της  Ζαχαροπλαστικής για πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδρυτικό μέλος στη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Ως ζαχαροπλάστης γνωρίζει όλη την γκάμα των γλυκών της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, εξειδικεύεται όμως στην Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του από το Λίβανο.

Για να είσαι πετυχημένος, πρέπει να ακολουθείς τις εξελίξεις. Με αυτό το σκεπτικό χαράσσει την επαγγελματική του πορεία.

Θεσσαλικό ΙΕΚ / Ιωάννινα
Φ. Τζαβέλλα και Σταδίου 12
Τηλ.: 26510 25533, 70094

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ