Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ηπειρο (ΑΡ.Π.Η)- Υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Ζήκος

Σε ανακοίνωση της ΑΡΠΗ αναφέρεται: "Όσα «ονειρεύεται» ο φανατικός οπαδός του θατσερισμού Α. Καχριμάνης αλλά δεν τα λέει δημόσια και προτιμάει να τα εφαρμόζει σταδιακά χτίζοντας τις πελατειακές του σχέσεις, τα λέει ο Σπ. Ριζόπουλος στην προεκλογική του εκστρατεία. Ο δεύτερος υποψήφιος της ΝΔ στο νομό ονειρεύεται....
«δουλειά μόνο για Ηπειρώτες» με τις προτάσεις του, ακροβατώντας στα όρια της επιχειρηματολογίας της Χρυσής Αυγής και ονειρεύεται πανεπιστήμιο που θα τρέχει σε αγώνα δρόμου με άλλα ιδρύματα.
Η Ήπειρος της ανεργίας, δεν είναι αυτή που μας περιγράφει ο Ριζόπουλος και ο Καχριμάνης. Τα ποσοστά της που είναι από τα υψηλότερα στην Ελλάδα, μειώνονται μόνο και μόνο με τους μισθούς πείνας που δίνει η εστίαση και τα οκτάμηνα της ελεημοσύνης-διάλειμμα στη μόνιμη ανεργία που μοιράζουν. Την ίδια ώρα, η Ήπειρος είναι πρωταθλήτρια στις τραπεζικές καταθέσεις καθώς το ντόπιο κεφάλαιο είναι από το πλουσιότερο στην Ελλάδα. Το ξέρουν άλλωστε οι δύο υποψήφιοι της ΝΔ, αφού αυτό το κεφάλαιο τους στηρίζει και τους δύο. Ας αφήσουν όλοι τα παραμύθια περί της πιο φτωχής περιοχής της Ελλάδας και της Ευρώπης που αναπαράγουν όχι μόνο οι συνδυασμοί της ΝΔ, αλλά και οι υπόλοιποι συνδυασμοί για να δικαιολογήσουν τις πολιτικές τους γραμμές. Μη τσιμπάτε. Οι δύο «τσακωμένοι» υποψήφιοι της ΝΔ αλληλοσυμπληρώνονται.
Η ΑΡΠΗ λέει: -Δουλειά για όλους και όλες, με μισθούς που θα εξασφαλίζουν αξιοπρεπή ζωή και όχι επιβίωση -Κατάργηση οκτάμηνων-δωδεκάμηνων, αυστηρές χρηματικές ποινές σε όποιους εργοδότες δεν τηρούν τα δέοντα για τους εργαζόμενούς τους. -Άμεση κάλυψη των κενών θέσεων παντού: Εκπαίδευση, Υγεία-Πρόνοια, Αυτοδιοίκηση, με μόνιμους εργαζόμενους -Κατάργηση αντιασφαλιστικών εκτρωμάτων Κατρούγκαλου-Αχτσιόγλου και των νόμων Γαβρόγλου -Ανώτατη εκπαίδευση για όλους και όλες, ταγμένη στην υπηρεσία της κοινωνίας και των ανθρώπων, όχι φορέα απόσπασης υπεραξίας και κερδοφορίας η περιφερειακή κίνηση".