Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Υποψήφιος με την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη,ο Φίλιππος Ευαγγέλου

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών (από τη Δ.Ε. Παμβώτιδας)
Φίλες και Φίλοι,
αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας είναι ο τόπος που ζούμε, το χωριό μας, η πόλη μας και γενικότερα ο Δήμος μας. Είναι σαφές ότι κάθε πολίτης μπορεί να συμβάλει με την...
ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου στον οποίο ζει. Μια από αυτές τις εκφάνσεις αποτελεί και η συμμετοχή στα κοινά με την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ιωαννιτών. Στόχος μου δεν είναι να αναλύσω με βερμπαλισμούς και βαρύγδουπες εκφράσεις την αναγκαιότητα της υποψηφιότητάς μου. Ωστόσο, θέλω να σημειώσω ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί για μένα βίωμα από τα εφηβικά μου χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, αξιοσημείωτη εμπειρία μου αποτελεί η ενασχόληση μου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσικάς, που αποτέλεσε το εφαλτήριο να ασχοληθώ με δράσεις που ήταν δημιουργικές τόσο για εμένα όσο και για το κοινωνικό σύνολο. Από τότε, σε όλες τις φάσεις της ζωής μου, συμμετείχα στις κοινές υποθέσεις με τη συμμετοχή μου σε Δ.Σ. διαφόρων φορέων και συλλόγων, με αποκορύφωμα τη σημερινή μου ιδιότητα, δηλαδή του αιρετού εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο Ανώτερο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Ηπείρου. Επιστέγασμα των παραπάνω δράσεων - συμμετοχών μου στα κοινά, αποτέλεσε, πριν από λίγους μήνες, η τιμητική πρόταση προς το πρόσωπο μου από την κα. Τατιάνα Καλογιάννη για τη συμμετοχή μου ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ιωαννιτών με την παράταξη «ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023: Το μέλλον σήμερα». Μετά από δημιουργικές συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με συμπολίτες μου, αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και ευθύνη την τιμητική πρόταση της κα. Καλογιάννη. Θεωρώ ότι η κα. Καλογιάννη, συνεπικουρούμενη από όλα τα μέλη της νέας μας παράταξης, αποτελεί τη δυναμική, δημιουργική και ικανή προσωπικότητα, ώστε ο Δήμος Ιωαννιτών να αλλάξει σελίδα προς όφελος των παιδιών μας και της κοινωνίας που ζούμε. Βασικές μου αρχές σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η διάθεση προσφοράς, η μεθοδική εργασία, οι νέες ιδέες και ο σεβασμός στον πολίτη, με απώτερο σκοπό την ισομερή ανάπτυξη όλου του Δήμου Ιωαννιτών. Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών, ώστε να συμβάλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας, του χωριού μας, της πόλης μας και γενικότερα του Δήμου Ιωαννιτών.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ (1): Το προσωνύμιο Μπανόλας μετά από το ονοματεπώνυμο μου προέρχεται από το επίθετο του παππού μου και έχει επικρατήσει ως ψευδώνυμό μου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ (2): Αναφορικά με την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ιωαννιτών (από τη Δ.Ε. Παμβώτιδας), ενημερώνω ότι με ψηφίζουν ΟΛΟΙ οι δημότες: - έως μια ψήφο οι εγγεγραμμένοι στις Δ.Ε. Ιωαννίνων, Μπιζανίου, Περάματος, Ανατολής και -έως τρεις ψήφους οι εγγεγραμμένοι στη Δ.Ε. Παμβώτιδας.
Με τιμή, Ευαγγέλου Φίλιππος (Μπανόλας) του Βασιλείου 
Δάσκαλος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 
– Αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ηπείρου