Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Νέο NISSAN QASHQAI ΜΕ 1000 € ΕΚΠΤΩΣΗ

Δείτε το νέο NISSAN QASHQAI και κάντε ένα test drive στην έκθεση της Nissan Γιάννα Καλλή ΕΠΕ 
Το απόλυτο best-seller στα crossover, το NISSAN QASHQAI, αναβαθμίζει τη γκάμα των βενζινοκίνητων μοτέρ του με την προσθήκη του νέου 1.300άρη turbo των 140 και 163 ίππων.
Με τον νέο κινητήρα η NISSAN δεν βελτίωσε μόνο την απόδοση, αλλά παράλληλα μείωσε...
τις εκπομπές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης, πετυχαίνοντας την πιστοποίησή του βάση του αυστηρότερου τωρινού ορίου ρύπων Euro 6d-Temp.
Για  την έκδοση των 163 ίππων υπάρχει διαθέσιμο για πρώτη φορά σε μοντέλο της NISSAN, διπλοσύμπλεκτο (DSG) αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων.
Στην έκδοση των 140 ίππων του νέου μοτέρ του QASHQAI, η αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο μοτέρ είναι αισθητή, αφού ο νέος κινητήρας έχει καλύτερο τράβηγμα στις χαμηλές στροφές και η απόκρισή του είναι σαφώς πιο άμεση. Παράλληλα, το μοτέρ παρουσιάζει μια άκρως πολιτισμένη λειτουργία, με χαμηλά επίπεδα θορύβων στην καμπίνα.
Η αμέσως επόμενη έκδοση των 163 ίππων, έχει λόγω της έξτρα ροπής και δύναμης μια σαφώς πιο «ζωντανή» λειτουργία.
Τα τέλη κυκλοφορίας και για τις δύο εκδόσεις είναι στα 145,- ευρώ, ενώ τα διαστήματα service, έχουν επεκταθεί από τα 20.000 χλμ στα 30.000 χλμ.
Η κατανάλωση είναι 5,3 lt/ 100 χλμ.
Παράλληλα, σε όλη τη γκάμα του QASHQAI προστίθεται μια αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος πολυμέσων Nissan Connect με περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας, πλοήγηση με διευρυμένες δυνατότητες, ενώ υπάρχει μια νέα εφαρμογή (Nissan Door to Door), που μπορεί ο οδηγός να κατεβάσει στο κινητό του προγραμματίζοντας όταν βρίσκεται εκτός οχήματος τη διαδρομή και στη συνέχεια στέλνοντάς την απευθείας στο Nissan Connect του αυτοκινήτου για να ξεκινήσει η πλοήγησή του.
Κάντε και εσείς δικό σας τώρα το απόλυτο best seller crossover με έκπτωση € 1000,-. NISSAN «ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ», 5ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, τηλ. 26510 85180-1-2
Email: info@kallis-nissan.gr