Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Έγκαιρης προειδοποίησης επιχειρήσεων» υλοποιείται και στην Ήπειρο.

Στήριξε την επιχείρησή σου άμεσα και δωρεάν
Επιχειρήσεις που προβληματίζονται για τη βιωσιμότητα τους ή απλώς επιθυμούν υποστήριξη στη λειτουργία τους μπορούν να απευθυνθούν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Έγκαιρης προειδοποίησης επιχειρήσεων» που υλοποιείται μεταξύ άλλων και στην Ήπειρο από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.
Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, για επιστημονική και αξιόπιστη υποστήριξη. Την ίδια περίοδο, εμπειρικά στοιχεία δείχνουν  ότι ο επιχειρηματίας, ακόμα και όταν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά, καθυστερεί πολύ να ζητήσει βοήθεια. Οι αιτίες είναι πολλές πίσω από αυτήν την καθυστέρηση, με πιο σημαντικές τον φόβο της αρνητικής αντίδρασης των τρίτων, τον εγωισμό και την άγνοια.
Το Early Warning Greece (Μηχανισμός Έγκαιρης Προειδοποίησης για την Ελλάδα) αποτελεί ένα...
ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν υποστήριξης επιχειρήσεων, μέσω της επιχειρηματικής καθοδήγησης (mentoring) από έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη επιχειρήσεων, καταξιωμένους συμβούλους, δικηγόρους με εμπειρία στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και στον πτωχευτικό κώδικα, ψυχολόγους, φοροτεχνικούς κλπ. Οι εν λόγω επαγγελματίες αποτελούν εθελοντικά στελέχη του προγράμματος. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων είναι να απασχολούν προσωπικό έως 50 άτομα και να μην ανήκουν σε δίκτυο franchise. Για τη συμμετοχή δεν υπάρχει κανένα κόστος, είναι απολύτως δωρεάν, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι το πρόγραμμα ακολουθεί τους Ευρωπαϊκούς κανόνες για την εξασφάλιση απόλυτης εχεμύθειας.
To ενημερωτικό του προγράμματος μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, είτε να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.earlywarning.gr/επιχειρησεισ/ ώστε να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, είτε να επικοινωνήσουν  με τη δομή του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στα Ιωάννινα στο τηλέφωνο 2651044727 (Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ηλιάδης Σταύρος)