Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ- Ευχαριστήριο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Με την ευκαιρία της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας μου και της πλήρους αποκαταστάσεώς της, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση και τα στελέχη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στο
οποίο νοσηλεύθηκα, τους Καθηγητές, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του, για την άψογη ανταπόκριση και συμπεριφορά του προς όλους τους νοσηλευόμενους. Ιδιαίτερα επιθυμώ να ευχαριστήσω το προσωπικό των επειγόντων περιστατικών, του χειρουργείου, της μονάδας εντατικής θεραπείας και της Β’ Χειρουργικής Κλινικής, καθώς και τους Καθηγητές κυρίους Γ. Γκλατζούνη, Μιχ. Μήτση, Χαρ. Χαρίση, Δ. Κυροχρήστο και την αεικίνητη κα Σταυρούλα Τσιάρα. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να επισημάνω ότι:
• Η ίδρυση της Ιατρικής Σχολής στα Ιωάννινα,
• Η δημιουργία της μεγάλης Πανεπιστημιακής νοσοκομειακής μονάδας στη Δουρούτη,
• Η αναμόρφωση του Σανατορίου Χατζηκώστα σε σύγχρονη νοσοκομειακή μονάδα, με το υψηλού επιπέδου προσωπικό που διαθέτουν, εξασφάλισαν:
- την προστασία της υγείας των Ηπειρωτών και των πανελλήνων,
- την τόνωση της οικονομίας των Ηπειρωτών (την αγορά, τα καταστήματα εστίασης, τα ξενοδοχεία, τις μεταφορές), με την ετήσια επιχορήγηση πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που ανακυκλώνονται μάλιστα πολλές φορές ετησίως, και - εκατοντάδες μόνιμες και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας.
 Με αγάπη Ελευθέριος Στ. Καλογιάννης Πρώην Βουλευτής Ιωαννίνων.